Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Descobreix els circuits saludables de la ciutat

Belluga’t a Olot és un dels projectes clau de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot. Engegat ara fa prop de 5 anys, té l’objectiu de facilitar i apropar a tota la població la pràctica esportiva des d’un punt de vista de salut, medi ambient i sense caire competitiu. Paral·lelament, permet potenciar el coneixement de l’entorn natural, paisatgístic i mediambiental a través de l’esport.

En total el projecte s’estructura en 15 circuits saludables que travessen els diferents barris de la ciutat, entrellaçant-se entre ells. Cada circuit està senyalitzat i, a part, està explicat en un tríptic que recull les característiques principals de cada circuit tals com la durada, la distància, la tipologia del terreny o la dificultat.

Totes les explicacions de les 15 rutes es troben recollides en una capsa de petites dimensions que inclou un quadríptic del projecte, consells per a la pràctica esportiva, un plànol genèric de la ubicació dels circuits i una taula d’estiraments. Tot i que la majoria de rutes són de dificultat baixa, també se’n disposa de 3 de dificultat moderada i 4 de dificultat alta. Aquest fet permet triar la ruta més convenient a fer segons la capacitat física de cadascú.

Si es vol disposar un exemplar físic d’aquestes capses, es poden recollir a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot així com a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot.

Circuit 1 | Hospital Comarcal

Avui arrenquem el repàs dels diversos itineraris començant pel número 1 que engloba l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’un itinerari circular de dificultat baixa, de 26 minuts de durada, 1.750 metres en conjunt i amb un desnivell de 26 metres. El terreny per on passa és de fàcil accés, amb asfalt i terra trepitjada. Arrenca a l’Hospital Comarcal d’Olot, situat a l’avinguda dels Països Catalans, 25 tot passant pel camp de futbol Pla de Dalt, l’Estadi Municipal de Futbol. A part, pot acabar-se de completar enllaçant-lo amb el circuit número 2 de la Muntanya Pelada.

Podeu descargar tots els detalls d’aquest circuit aquí:

Trobareu tota la informació de tots els circuits AQUÍ