Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Comença el casal multiesportiu de Setmana Santa a Olot 

Durant 4 dies, del 25 al 28 de març, els i les participants gaudiran d’activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura.

 

Un total de 42 infants participen en el casal multiesportiu de Setmana Santa que porta a terme l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

Des d’aquest dilluns 25 de març i fins al dijous 28 de 9 a 13 h, els infants i joves practicaran diverses activitats esportives a l’aire lliure i en contacte amb la natura tals com ciclisme, l’atletisme, el tenis, l’escalada o jocs en grup. Agrupats en funció de la seva edat, cada dia realitzaran una pràctica fisicoesportiva diferent amb la voluntat que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports i, alhora, puguin jugar i treballar en equip.

Com és habitual, diverses entitats esportives de la ciutat participen d’aquesta iniciativa. Es tracta de: Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil i el Club Tenis Olot que hi donen suport en les disciplines esportives respectives oferint sessions demostratives i  pràctiques. En el cas de les activitats interiors o de condicions meteorològiques adverses, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i al Pavelló Firal.