Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Recepció al Club de Futbol de Sant Roc i el Club Bàsquet Olot

El grup Aleví A del club de futbol olotí ha guanyat la lliga de 2a divisió. A part, aquest dilluns l’Ajuntament d’Olot ha rebut als jugadors, jugadores i representants del Club Bàsquet Olot després que el club esportiu hagi assolit dos campionats i un subcampionat de Catalunya. 

 

Ara fa pocs dies, l’equip Aleví A del Club de Futbol de Sant Roc van quedar primers de Catalunya assolint l’ascens a Segona Divisió. Amb la voluntat de celebrar l’èxit obtingut i reconèixer l’esforç, dedicació i treball dels jugadors i de l’entitat esportiva olotina, aquest dilluns 17 de juny de 2024 s’ha portat a terme una recepció oficial als 12 jugadors de l’equip i representants del club al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

L’acte de reconeixement, obert a tota la ciutadania, ha comptat amb els parlaments del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, de l’entrenadora de l’equip, Tania Cervantes, del president del Club de Futbol Sant Roc, Toni Bosch, i, per últim, de l’alcalde d’Olot, Josep Berga, que ha tancat l’acte tot destacant l’esforç, dedicació i treball de tots els membres que han fet possible aquesta fita. La celebració ha aplegat prop d’una trentena de persones; entre familiars i amics.

Després de la fotografia conjunta, l’equip ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat. Es dona la casualitat que, ara fa poc més d’un any, el passat 4 de maig de 2023, l’Ajuntament d’Olot ja va portar a terme una altra recepció al Saló de Sessions en commemoració del títol assolit per l’equip Infantil A que també es van proclamar campions de Segona Divisió.

 

Distincions al Club Bàsquet Olot

Aquestes dues darreres setmanes, el Club Bàsquet Olot ha marcat els titulars de l’esport de la ciutat. Després que el Júnior Femení es proclamessin subcampiones interterritorials de Catalunya al pavelló Pla de Llacs finalitzant una gran temporada; el Júnior Masculí Greda es va emportar el títol de Campió de Catalunya Nivell A i el Cadet Femení Greda també va aconseguir el títol de Campiones de Catalunya Nivell A. A més, cal tenir ne compte que tot apunta a que el sènior masculí del CB Olot també jugarà a Segona Catalana la temporada que ve.

Amb la voluntat de reconèixer tots els esforços, treball i dedicació dels diversos equips així com dels membres del club esportiu, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme aquest dilluns 17 de juny un acte de reconeixement als tres equips del Club Bàsquet Olot. Al voltant de 200 persones han assistit a la jornada que ha acollit el Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot.

L’acte, oberta a tota la ciutadania, ha volgut reivindicar i destacar la importància del treball esportiu a la ciutat. El reconeixement commemoratiu ha comptat amb els membres dels 3 equips del Club Bàsquet Olot així com entrenadors, representants de la junta, president del Club Bàsquet Olot, familiars i amics dels i les jugadores i seguidors del club esportiu olotí.

De forma consecutiva, s’ha anat cridant a cada membre dels tres grups, els quals han estat obsequiats amb un petit detall de recordatori i han signat el Llibre d’Honor de la Ciutat.