Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Pedalada per la mobilitat inclusiva a Olot

Grup MIFAS i l’Ajuntament d’Olot impulsen aquesta activitat oberta a tota la ciutadania i adreçada especialment a persones amb mobilitat reduïda amb la voluntat de promocionar la mobilitat saludable, sostenible i inclusiva.

 

Pedalar per una mobilitat real i inclusiva. L’entitat sense ànim de lucre MIFAS i l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament d’Olot han unit forces per tirar endavant una pedalada ciutadana, lúdica i cooperativa el proper dissabte 8 de juny, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Bicicleta que se celebra cada 3 de juny.

L’objectiu d’aquesta acció és sensibilitzar i visibilitzar les possibilitats actuals que disposen les persones amb mobilitat reduïda a l’hora de desplaçar-se pel territori i, al mateix temps, promocionar la mobilitat sostenible i inclusiva a Olot i a la Garrotxa.

Amb un recorregut de 13 quilòmetres que travessarà els municipis d’Olot i Les Preses; la jornada arrencarà a les 10 h del matí des de l’antiga estació d’Olot (Recinte Firal) on es donarà el tret de sortida d’aquesta activitat que passarà pel Tussols, La Quintana, la carretera del Corb, la carretera de la Parcel·lària i un tram de la via verda fins a arribar de nou al Recinte Firal.

La ruta comptarà amb dos avituallaments habilitats amb begudes, fruita i grana situats al centre cultura popular i tradicional de Les Preses així com a la zona d’arribada. Voluntaris de Grup MIFAS i de l’Escola Pia d’Olot s’encarregaran de donar suport en les tasques d’organització i atenció als participants. A part de les entitats organitzadores, de la jornada compta amb el suport del voluntariat de MIFAS, de l’Escola Pia d’Olot, del Consell Esportiu de la Garrotxa, de Protecció Civil, de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot i de Creu Roja.

Per participar-hi només cal inscriure’s de forma telemàtica a través d’aquest formulari. No obstant això, una hora abans de la sortida, a les 9 h del matí del 8 de juny tothom qui vulgui també podrà inscriure’s presencialment.

A més, cal destacar que des de MIFAS posen a disposició dels assistents unes 10 handbikes. Es tracta d’un model de bicicleta de 3 rodes que s’impulsa, dirigeix i frena amb els braços. Està especialment pensada per a les persones amb alguna discapacitat en les extremitats inferiors o el tronc i, actualment, es pot escollir entre diversos models: muntanya, passeig o competició. En acabar, tots i totes les participants podran emportar-se un petit obsequi com a record d’aquesta jornada.

 

| Inscripcions aquí