Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Aquest estiu, Torneig de Futsala per a joves

Es tracta d’una iniciativa oberta a tota la ciutadania d’entre 16 i 29 anys que busca fomentar els valors de l’esport i els hàbits saludables. Els participants s’hi poden inscriure en equips de 8 a 12 persones fins al 15 de juny.

Aquest juliol, arriba a Olot el Torneig de Futsala masculí i femení, un torneig de futbol sala organitzat per l’Àrea de Cultura i Educació i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consell Esportiu de la Garrotxa. El torneig tindrà lloc del 4 al 26 de juliol, de 18 a 21 h i de dilluns a divendres i hi poden participar els joves de 16 a 29 anys en equips de 8 a 12 persones. Els partits es jugaran a les pistes de l’Escola Pia i de l’Escola Cor de Maria d’Olot, que cediran les seves instal·lacions per fer possible el torneig.

La proposta, originada des del Consorci d’Acció Social, ha acabat consolidant-se com una iniciativa adreçada a tots els joves de la ciutat que vulguin participar en aquesta experiència esportiva. L’objectiu del torneig és establir un espai recreatiu i social a través del futbol sala, reforçant els llaços comunitaris i fomentant els valors propis de l’esport. Posa l’accent en la convivència i la diversió per sobre de la competició. Es busca promoure la participació de tots els joves, independentment del seu nivell esportiu, creant un entorn inclusiu i acollidor a partir de la seva passió compartida pel futbol.

El torneig es dividirà en la modalitat masculina i femenina, potenciant així l’esport femení i donant-li un espai per consolidar-se.

 

El campionat es farà les tardes de juliol i la final tindrà lloc el 26 de juliol amb una festa amb berenar i música.

La final del torneig tindrà lloc el divendres 26 de juliol i l’equip guanyador serà guardonat amb la copa del campionat. Després es farà un petit berenar amb música per amenitzar aquesta festa final del torneig.

Previ al campionat, s’organitzarà una jornada formativa als equips participants sobre els valors de l’esport, se’ls conscienciarà sobre les conductes de risc i s’explicaran els hàbits d’una vida saludable. A tots els participants se’ls donarà una samarreta i una medalla a l’acabar la competició.

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure’s presencialment fins al 15 de juny a les oficines del Jove Olot, a la planta baixa de l’Hospici. El preu és de 3 euros per persona. Per a més informació es pot contactar el número 627 53 41 45.