Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Olot celebra l’ascens a 2RFEF de la Unió Esportiva Olot

La ciutat ha volgut reconèixer l’èxit del primer equip de la UE Olot que s’ha proclamat campió de Tercera Federació en una temporada per emmarcar.

Després de mantenir una temporada espectacular, la Unió Esportiva Olot ha certificat el seu ascens a 2 RFEF assolint el títol de campions de Tercera RFEF.

Un ascens directe que s’havien marcat com a principal objectiu des de l’inici de la temporada i que es va produir quan quedaven poques jornades per acabar la lliga. Aquest és el quart ascens de l’Olot dels darrers anys. El 2010/11 l’equip va aconseguir saltar de regional a Tercera Divisió encadenant tres ascensos consecutius. El primer ascens a Segona B (ara coneguda com a Segona RFEF) va ser durant la temporada 2012/2013 i, en total, els darrers anys han estat marcats per vuit temporades alternades en diferents etapes que han comptat amb descensos, però que, finalment, han permès impulsar l’equip a la Segona RFEF amb el repte d’establir-se en aquesta categoria i els ulls posats en la Primera RFEF.

Centenars d’aficionats i aficionades han acompanyat l’equip durant tota aquesta temporada omplint l’estadi municipal d’Olot cada jornada i partit. Aquest divendres, familiars dels jugadors i afició han volgut ser presents de nou a l’Ajuntament d’Olot on el Consistori ha reconegut l’equip per l’èxit i esforç que han mantingut durant tota aquesta temporada.

L’acte ha comptat amb els parlaments del capità de l’UE Olot, Pedro del Campo, de l’entrenador Pedro Dólera i del president de la Unió Esportiva Olot, Joan B. Agustí. A part, també s’han pogut escoltar les paraules de Marc Mas, Albert Blázquez, Jordi Fernández i Xesco Rivas. L’alcalde d’Olot, Josep Berga, ha tancat la recepció amb la que la ciutat ha volgut homenatjar l’èxit esportiu obtingut per la UEO. A més, l’alcalde – en nom de la corporació – ha fet entrega d’un petit detall, mostra i emblema dels èxits obtinguts.

Un cop han finalitzat els parlaments, l’equip, els tècnics i la resta del club ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i ha sortit al balcó de l’Ajuntament com a mostra de celebració del merescut ascens amb l’afició.