Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Noves lluminàries led al pavelló d’esports d’Olot

L’Ajuntament d’Olot ha finalitzat la instal·lació de noves lluminàries led al pavelló 3 del Parc Esportiu Pla de Llacs que han permès millorar l’enllumenat general de l’espai i incrementar l’eficiència energètica. L’actuació ha estat possible gràcies a la subvenció de 7.500 € de la Diputació de Girona.

 

El pavelló 3 del Parc Esportiu Pla de Llacs ja compta amb la nova instal·lació de lluminàries led. Fins ara, l’espai – destinat a la pràctica esportiva de vòlei, entre altres esports – disposava d’una instal·lació d’enllumenat amb projectors de 400 W, halogenurs d’inducció.

L’actuació que s’hi ha portat a terme ha permès adequar i millorar l’actual enllumenat. S’ha instal·lat una estructura de ferro per a la subjecció dels nous projectors i una nova línia elèctrica amb 4 enceses i projectors led a cada costat de la pista. D’aquesta manera, s’ha permès incrementar l’eficiència energètica de l’enllumenat i s’han millorat els valors lumínics, ja que els nous projectors garanteixen un nivell mínim de 759 lux a tota a pista, assegurant una uniformitat.

A més, també s’han instal·lat 4 punts de llum d’emergència homologats amb 1 hora d’autonomia a part de nou cablejat elèctric i sistema d’ancoratge. La nova instal·lació ja està operativa, ha suposat un cost de 21.347,88 €, IVA inclòs i ha estat possible gràcies a una subvenció de 7.500 € de la Diputació de Girona.