Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Curs d’esport inclusiu a Olot

Es tracta d’una formació gratuïta i reconeguda organitzada des de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física a Girona i el Consell Esportiu de la Garrotxa. Està oberta a totes les entitats, associacions esportives i professionals de l’esport que puguin estar-hi interessats.

 

El proper divendres 12 d’abril de 2024 es portarà a terme la 8a Píndola formativa sobre esport inclusiu. El curs – que disposa de part teòrica i pràctica – està destinat a professionals de l’esport i de l’activitat física que vulguin ampliar els seus coneixements en l’àmbit de l’esport inclusiu facilitant l’ingrés a les persones que precisen adaptar l’esport a les seves necessitats.

La formació és oberta a tothom, gratuïta i reconeguda. Estarà dirigida pels docents Jordi Sansabrià i Estefania Plans i comptarà amb diversos testimonis i ponents tals com: Maria Pérez, Maria Tarragó, Maria Duran, Marc Culebras i Marc Barbosa.

El curs es portarà a terme de 15.30 a 20.30 al Pavelló d’Esports d’Olot, situat a l’avinguda República Argentina, 6. La formació està acreditada per l’Escola Catalana de l’Esport i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament d’Olot i l’Associació Pots.

Les inscripcions es poden fer aquí.

Per a més informació es pot contactar amb esports.girona@gencat.cat o al telèfon 872 97 51 50 en horari de 9 a 14 h.