Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Tot a punt a Olot per al Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de voleibol

Del 26 al 28 de març la capital de la Garrotxa serà l’epicentre del millor vòlei català de formació i acollirà a l’elit d’aquest esport en les categories infantil, cadet i juvenil. Durant aquests tres dies, 400 esportistes, 60 tècnics i 20 àrbitres i anotadors participaran en la 9a edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorial que se celebrarà a les instal·lacions del pavelló municipal d’esports d’Olot. 

 

Coincidint amb 40è aniversari del Club Vòlei Olot, la capital de la Garrotxa es convertirà del 26 al 28 de març en l’epicentre del voleibol català de formació amb motiu de la celebració del novè Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Serà la segona vegada que la ciutat acull aquest esdeveniment, que ja va acollir l’any 2015, i que enguany es disputarà al pavelló municipal d’esports.

La Federació Catalana de Voleibol desplaçarà a Olot prop de 500 persones (400 jugadors, 60 tècnics i 20 àrbitres) per a la celebració de la 9a edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials. 30 equips de les categories infantil, cadet i juvenil participaran en la competició; un total de 400 esportistes, 240 noies i 160 nois.

“El Campionat és el centre neuràlgic del vòlei català a nivell de seleccions de categoria de formació i és un esdeveniment que està lligat al Campionat d’Espanya de les Seleccions Catalanes”, explica Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol que destaca també que “aquests dies Olot es convertirà en el bressol del voleibol de base de tot Catalunya. Es viuran tres dies molt intensos de competició, serà un punt de trobada familiar a més a més de la part esportiva. Gaudirem d’una competició de luxe dels millors i les millors esportistes de base dels clubs. Sense cap mena de dubte, podrem veure el gran estat de salut que tenen els clubs catalans i els seus jugadors i jugadores”.

La competició començarà dimarts 26 de març i finalitzarà dijous 28 i al llarg d’aquests tres dies es preveu que més de 1.000 persones de públic ompliran les grades del pavelló municipal d’esports d’Olot, per veure en acció als millors jugadors i jugadores de Catalunya en les categories juvenil, cadet i infantil.