Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Marxa nòrdica, taller sensorial i dansa per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Autisme a Olot

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot organitza amb la col·laboració de TEA Garrotxa i el CAP de la Garrotxa la quarta diada esportiva solidària, gratuïta i oberta a tota la ciutadania per commemorar de forma conjunta el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) i el Dia Mundial de l’Autisme (2 d’abril).

 

Sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància i beneficis de la pràctica diària de 30 minuts mínim d’esport, conscienciar la població sobre els efectes del Trastorn de l’Espectre Autista i donar a conèixer i promocionar la feina que porta a terme l’associació TEA Garrotxa a la Garrotxa. Aquests són els principals objectius de la jornada esportiva que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot amb l’associació TEA Garrotxa i el CAP de la Garrotxa han organitzat per al pròxim dissabte 6 d’abril de 2024 en el marc dels actes de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física i el Dia Mundial de l’Autisme.

De 9 a 14 h, el Firal Petit d’Olot acollirà tres grans blocs d’activitats, totes elles obertes a tota la ciutadania. En primer lloc, de 9 a 11 h, es portarà a terme una caminada de marxa nòrdica que comptarà amb activitats relacionades amb la descoberta i coneixement de la natura. En cas de no disposar de bastons, es podran agafar de forma gratuïta abans de la sortida.

Posteriorment, d’11 a 12 h, es portarà a terme un taller de teràpia ocupacional i processament sensorial organitzat per TEA Garrotxa. La sessió pràctica permetrà veure què són i com afecten a les rutines diàries els desordres de processament sensorial (DPS). A més, els i les assistents també podran conèixer de primera mà la feina que porta a terme TEA Garrotxa a nivell de suport i acompanyament de les famílies.

Finalment, de 12 a 13 h, es portaran a terme diferents tastets de diverses modalitats de dansa que es poden practicar a la ciutat tals com rumba, country i zumba. Totes les activitats estan obertes a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia.

| En cas de voler més informació es pot demanar a esports@olot.cat.