Olot acollirà el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de voleibol

Més de 400 esportistes participaran de la competició que començarà el dimarts 26 de març i durarà tres dies. Serà la segona vegada que la ciutat acull aquest esdeveniment que coincideix amb el 40è aniversari del Club Volei Olot. 

 

El vuitè Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Voleibol se celebrarà a Olot. La Federació Catalana de Voleibol, organitzadora de l’esdeveniment, ha acordat amb el Club Volei Olot i l’Ajuntament d’Olot que la capital de la Garrotxa aculli aquesta competició.

La d’aquest any serà la segona vegada al llarg de la història que la ciutat és l’escenari del Campionat de Catalunya de Seleccions. Al 2015, Olot ja va celebrar aquesta competició que, enguany, es disputarà al pavelló municipal d’esports.

La competició començarà el dimarts 26 de març i durarà fins al dijous 28. Durant aquests tres dies, més de 400 esportistes passaran per les instal·lacions esportives de la ciutat. Un total de 10 equips participaran cada dia de la competició que reunirà els equips de les categories juvenil, cadet i infantil.

Està previst que l’esdeveniment aplegui més de 1.000 persones a les graderies del pavelló d’Olot. Els partits també es podran seguir a través del sistema de retransmissió en directe que la Federació té previst activar a través de la plataforma YouTube. El Territorial coincideix amb el 40è aniversari del Club Voleibol Olot.