Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Apunta’t al Casal de Nadal Esportiu a Olot

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició del casal esportiu nadalenc, dirigit a infants nascuts entre el 2012 i el 2019. Demà, divendres 1 de desembre de 2023 s’obren les inscripcions per participar-hi. 

Podeu realitzar la inscripció online al casal “Nadal Esportiu” organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del següent enllaç:

El 2, 3, 4 i 5 de gener Olot torna a realitzar el casal de Nadal Esportiu a través del qual els petits i petites de la ciutat poden gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada, jocs del món i activitats cooperatives i d’habilitat per millorar la motricitat i potenciar les habilitats de coordinació. El casal és dirigit a infants nascuts entre el 2012 i el 2019.

Enguany, el casal multiesportiu es durà a terme de 9 a 13 h al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i, seguint la línia d’anteriors edicions, els infants s’agruparan en funció de la seva edat i es treballarà tant de forma individualitzada com col·lectiva perquè puguin descobrir i practicar tota mena de disciplines esportives.

Pel que fa a les inscripcions, les persones interessades poden inscriure’s al casal de l’1 al 15 de desembre. Té un preu genèric de 38 euros i, per apuntar-s’hi, es pot fer apropant-se a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports (Av. República Argentina, 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h) o directament a través de la pàgina web de l’Àrea d’Esports: esportsilleure.olot.cat.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses disposen d’un 10% de descompte així com els abonats de l’IEMs que tenen un 5%. Els descomptes no són acumulatius i s’aplicarà la reducció més alta.

En cas que ho desitgeu també podeu consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.