Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Recepció al Club Patinatge Artístic Olot

L’Ajuntament d’Olot ha rebut aquest vespre el Club Patinatge Artístic Olot. La recepció ha celebrat el 14è títol mundial de l’equip de gran i els èxits aconseguits per l’equip júnior.

7 d’octubre de 2023

La matinada del passat diumenge 1 d’octubre, el CPA Olot va tornar a fer història. Amb el ball ‘No em vinguis amb cuentus’ el Grup de Xou Gran va assolir l’or en el Campionat Mundial de Patinatge Artístic que es portava a terme a Ibagué, a Colòmbia.

L’equip, que va sortir quart a la pista, va assolir una nota total de 41,02 punts, la millor nota per davant del CPA Girona, que va obtenir la plata, i de l’equip CPA Tona, que va emportar-se el bronze. D’aquesta manera, les patinadores han acabat una temporada complicada coronant-se al cim mundial del patinatge artístic; el 14è títol mundial de les olotines. A més, l’equip Júnior també ha aconseguit una gran temporada assolint diversos èxits com l’or al campionat gironí, l’or en el català, el bronze a l’espanyol i quart lloc a Europa.

La celebració d’aquest dissabte a Olot ha reunit un gran nombre de familiars i amics que han volgut aprofitar l’ocasió per acompanyar l’equip i celebrar la seva nova medalla.

La commemoració ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot i ha comptat amb el parlament, en primer lloc, del regidor d’Esports d’Olot, Aniol Sellabona, de la capitana de l’equip júnior, Laia Escofet, i de l’entrenadora, Olga Costa. També han intervingut a l’acte de recepció, l’entrenadora, Ester Fàbrega, el director artístic, Ricard Planiol, el president del CPA Olot, Josep Sagués, la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, Anna Julià, i l’alcalde d’Olot, Pep Berga, que ha tancat l’acte.

“Quan en Josep (Sagués) em va dir que havíeu decidit anar al Mundial… sabia que havíeu pres la decisió correcta” ha afirmat l’alcalde Pep Berga, que ha agraït al club “l’èxit que heu aconseguit, a més de l’actitud, l’esforç i la il·lusió que hi heu posat en guanyar el Mundial i portar el nom d’Olot a tot arreu”.

Les jugadores, que han rebut un obsequi per aquest reconeixement, han signat al Llibre d’Honor de la Ciutat.