Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Comença la temporada d’estiu de la piscina municipal d’Olot

Del 2 al 26 de maig es poden demanar els abonaments de temporada que permetran fer ús de les instal·lacions de la Piscina Municipal per tot l’estiu del 2023.

Els ciutadans i ciutadanes interessats a gaudir de la Piscina Municipal d’Olot ja poden adquirir el seu abonament de temporada. Els nous abonaments tindran la matrícula gratuïta (que costa 20 euros) i, els que renovin un 10% de descompte en el cost de l’abonament.

Per aconseguir-ho només cal dirigir-se a les Oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al Pavelló Municipal d’Esports (Avinguda República Argentina número 8) de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Temporada d’estiu de 3 mesos: del 3 de juny fins al 3 de setembre

Enguany, la previsió és que la piscina municipal de la ciutat arrenqui la temporada abans de l’habitual el 3 de juny i romandrà oberta fins al 3 de setembre ininterrompudament cada dia de la setmana; de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. Es tracta d’una temporada llarga de 3 mesos i, és per aquest motiu que s’han previst dos tipus d’abonaments; de juny a setembre durant tot l’estiu i de juliol a setembre.

En aquest sentit, com en edicions anteriors, durant tot l’estiu s’han previst activitats per a totes les edats a la piscina. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes els mesos de juliol i agost de dilluns a divendres de 10 a 11 h i també es faran cursets de natació dirigits a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys durant les tardes de juliol. En aquest cas, les inscripcions dels cursets es podran realitzar a partir de l’1 de juny fins al 18 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o telemàticament a través de la pàgina web d’Esports: esportsilleure.olot.cat.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la piscina municipal d’aquest 2023 a través del web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

| Per a més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat .