Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Disponible la Guia de l’Estiu Riu 2023

Des d’avui ja es pot consultar aquest catàleg digital que recull les diferents activitats que els infants i joves menors de 18 anys poden fer durant les vacances escolars d’estiu a Olot i la Garrotxa.

La Guia Activa l’Estiu, elaborada pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, agrupa totes les activitats educatives de lleure que s’organitzen durant el període de vacances estivals a Olot i comarca. Hi ha propostes per a infants i joves menors de 18 anys dissenyades i creades per professionals de cada sector. En el cas d’Olot, la guia inclou el programa ‘Estiu Riu’ amb totes les propostes que es porten a terme a la ciutat.

Organitzades tant per ajuntaments de la Garrotxa, com per entitats socials, culturals, esportives i de lleure, i també empreses del sector educatiu, la guia recull totes les iniciatives amb l’objecti que cada família trobi una activitat adaptada a les seves necessitats amb la voluntat de fer de l’estiu un temps de gaudi i, al mateix temps, una oportunitat per adquirir noves experiències i aprenentatges. En aquesta edició de 2023, la Guia Activa l’Estiu recull prop de 90 activitats diverses.

Es pot consultar a través d’aquest enllaç

Un format electrònic i un nou entorn digital per a inscripcions

La Guia Activa l’Estiu s’elabora, des de fa quatre anys, en format electrònic i, per fer-la més accessible i entenedora, la guia està estructurada en diferents seccions. En una primera part s’agrupen totes les propostes organitzades per l’Ajuntament d’Olot, a través del programa “Estiu Riu”. A continuació, i seguint un odre alfabètic, apareixen les activitats de la resta de municipis de la comarca. 

Pel què fa a les dates i processos d’inscripció, cal consultar de manera individual cada proposta de la guia.

En el cas de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot, les inscripcions es faran a través d’internet a http://estiuriu.olot.cat o bé a www.olot.cat