Disponible la Guia de l’Estiu Riu 2023

Des d’avui ja es pot consultar aquest catàleg digital que recull les diferents activitats que els infants i joves menors de 18 anys poden fer durant les vacances escolars d’estiu a Olot i la Garrotxa.

La Guia Activa l’Estiu, elaborada pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, agrupa totes les activitats educatives de lleure que s’organitzen durant el període de vacances estivals a Olot i comarca. Hi ha propostes per a infants i joves menors de 18 anys dissenyades i creades per professionals de cada sector. En el cas d’Olot, la guia inclou el programa ‘Estiu Riu’ amb totes les propostes que es porten a terme a la ciutat.

Organitzades tant per ajuntaments de la Garrotxa, com per entitats socials, culturals, esportives i de lleure, i també empreses del sector educatiu, la guia recull totes les iniciatives amb l’objecti que cada família trobi una activitat adaptada a les seves necessitats amb la voluntat de fer de l’estiu un temps de gaudi i, al mateix temps, una oportunitat per adquirir noves experiències i aprenentatges. En aquesta edició de 2023, la Guia Activa l’Estiu recull prop de 90 activitats diverses.

Es pot consultar a través d’aquest enllaç

Un format electrònic i un nou entorn digital per a inscripcions

La Guia Activa l’Estiu s’elabora, des de fa quatre anys, en format electrònic i, per fer-la més accessible i entenedora, la guia està estructurada en diferents seccions. En una primera part s’agrupen totes les propostes organitzades per l’Ajuntament d’Olot, a través del programa “Estiu Riu”. A continuació, i seguint un odre alfabètic, apareixen les activitats de la resta de municipis de la comarca. 

Pel què fa a les dates i processos d’inscripció, cal consultar de manera individual cada proposta de la guia.

En el cas de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot, les inscripcions es faran a través d’internet a http://estiuriu.olot.cat o bé a www.olot.cat

Comments are closed.