Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

Tallers i bicicletada popular per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Autisme

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot amb la col·laboració de TEA Garrotxa organitzen per tercer any una jornada esportiva solidària, gratuïta i oberta a tota la ciutadania per commemorar de forma conjunta el Dia Mundial de l’Activitat Física que se commemora el 6 d’abril i el Dia Mundial de l’Autisme que se celebra el 2 d’abril.

Sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància i beneficis de la pràctica diària de l’esport, conscienciar sobre els efectes del Trastorn de l’Espectre Autista i visibilitzar la feina que porta a terme l’associació TEA Garrotxa a la comarca. Aquests són els principals objectius de la jornada esportiva que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot amb l’associació TEA Garrotxa han organitzat per al pròxim dissabte 1 d’abril de 2023 en el marc dels actes de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física i el Dia Mundial de l’Autisme.

De 10 a 14 h, el Firal Petit d’Olot acollirà tres grans activitats, obertes a tota la ciutadania. En primer lloc, de 10 a 12 h es portarà a terme una bicicletada popular. En total, es farà un recorregut de 7,5 quilòmetres per diversos carrers d’Olot i totes les persones participants que ho desitgin podran emportar-se un braçalet com a obsequi i record d’aquesta activitat solidària.

Posteriorment, d’11 a 14 h, es portarà a terme un taller sobre esmorzars saludables que comptarà amb l’assessorament nutricional de l’entitat The Samba People on podran veure una demostració i preparació sobre un esmorzar complet, adequat i nutritiu. A més,  podran conèixer de primera mà la feina que porta a terme TEA Garrotxa acostant-se a l’estand que hi haurà instal·lat en aquest indret.

Finalment, de 12 a 13 h, es portarà a terme un taller on els més petits podran posar a prova les seves habilitats sobre la bicicleta i, a més a més, podran aprendre sobre mecànica bàsica de les bicicletes amb l’ajuda dels tècnics i professionals del projecte Bicis Actives. L’activitat també comptarà amb la col·laboració dels alumnes del grau mitjà CFGM – Guia en el medi natural i de temps de lleure de l’Escola Pia d’Olot.

Totes les activitats estan obertes a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia. En cas de no disposar de bicicleta només cal demanar-la a esports@olot.cat.