Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

Convocatòria per a la borsa de monitors/es i coordinadors/es d’activitats a Olot

L’Ajuntament d’Olot convoca places per a la coordinació i monitoratge de les activitats d’Estiu Riu, Nadal Esportiu i Setmana Santa i altres activitats de lleure o esportives que es realitzin al llarg de l’any. Les persones interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 7 de març de 2023.

Oberta la convocatòria de places de monitor/a i coordinador/a per les àrees d’Educació i Cultura i Esports de l’Ajuntament d’Olot. La convocatòria permetrà disposar d’una borsa de treball per escollir els equips i professionals – coordinador/a i monitor/a – que coordinaran i dinamitzaran les activitats d’Estiu Riu, Nadal Esportiu i de la Setmana Santa Esportiva de l’any vinent.

En aquesta convocatòria es busquen professionals per a la gestió i dinamització de les activitats de lleure, com les esportives, aquàtiques i coordinadors/es i monitors/es d’escoles bressol d’estiu i casalets, de 0 a 3 anys. D’aquesta manera, s’elaboraran tres llistats en funció de les places vacants.

La contractació laboral serà de caràcter temporal i l’horari de treball s’adaptarà a les necessitats del servei en els corresponents contractes que es formalitzin així com a modificacions i ampliacions per poder atendre urgències, canvis o necessitats.

Terminis i requisits per formar part de la borsa

La convocatòria s’obre avui i les persones interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 7 de març de 2023. Per fer-ho només cal consultar les bases, omplir la sol·licitud i presentar la documentació necessària a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot (situada al Passeig de Ramon Guillament, 10); o bé telemàticament a la seu electrònica a través d’instàncies electròniques específiques.

Per prendre part d’aquest procés caldrà presentar la documentació següent:

  • Fotocòpia del DNI o del passaport.
  • Fotocòpia de la titulació exigida o resguard d’haver abonat els drets per a la seva expedició.
  • Fotocòpia de tots els documents acreditatius dels mèrits que s’al·leguen.
  • Currículum vitae acadèmic i professional.
  • Declaració jurada assegurant que es compleixen els requisits estipulats.

Aquí es poden consultar les bases d’aquest procés i els criteris de puntuació i selecció a través dels quals es valoraran les candidatures.

| Per a més informació podeu contactar amb l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 91 01. L’horari és de dilluns a dijous de 8 a 18 h i divendres de 8 a 15 h.