Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

Viu el Nadal Esportiu a Olot

L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició casal esportiu nadalenc, dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys. Avui, dilluns 28 de novembre de 2022 s’obren les inscripcions per participar-hi. 

Podeu realitzar la inscripció online al casal “Nadal Esportiu” organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del següent enllaç

Del 27 al 30 de desembre, els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada, jocs del món i activitats cooperatives i d’habilitat per millorar la motricitat dels infants i potenciar les seves habilitats motrius i de coordinació. El casal està dirigit per a infants nascuts entre el 2011 i el 2018.

Un any més, el casal esportiu nadalenc es portarà a terme de 9 a 13 h al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i, seguint la línia d’anteriors edicions, els infants s’agruparan en funció de la seva edat i es treballarà de forma individualitzada i col·lectiva perquè puguin descobrir i practicar tota mena de disciplines esportives.

Pel que fa a la inscripció, des d’aquest dilluns, 28 de novembre i fins al 11 de desembre, els interessats poden inscriure’s a l’activitat, que té un preu genèric de 38 euros. Per apuntar-s’hi hi ha dues maneres: poden fer-ho apropant-se a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports de l’Av. República Argentina, 8 de 10 a 14 h o directament a través de la pàgina web de l’Àrea d’Esports: www.esportsilleure.olot.cat.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls d’aquest casal nadalenc multiesportiu.

En cas que ho desitgeu també podeu consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.