Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Partit entre Bàsquet Girona i el Joventut Badalona per celebrar els 50 anys del CBO

El pròxim dissabte 3 de setembre a les 18.45 h, el Bàsquet Girona i el Club Joventut Badalona disputaran a Olot un amistós de pretemporada. L’acte forma part dels actes de commemoració de l’aniversari del club de bàsquet olotí. Aquesta tarda s’han posat les entrades a la venda a través de la pàgina web del club.

23 d’agost de 2022

Olot serà l’escenari d’un nou acte esportiu d’alta competició. El dissabte 3 de setembre a les 18.45h, el Bàsquet Girona i el Club Joventut Badalona seran els encarregats de jugar un partit amistós de pretemporada. Serà l’oportunitat de veure dos dels millors equips de bàsquet del moment en un dels actes de commemoració dels 50 anys del Club Bàsquet Olot.

Aquest 2022 l’entitat compleix el mig segle d’història treballant pel bàsquet de la ciutat i promovent la pràctica d’aquest esport. Amb la voluntat de celebrar i compartir aquesta trajectòria i celebrar aquest aniversari, el CBO ha organitzat diferents activitats al llarg d’aquest any.

A les 6 d’aquesta tarda s’han posat a la venda les entrades per al partit entre el Bàsquet Girona i el Club Joventut Badalona. Les localitats es poden aconseguir a la pàgina web del Club Bàsquet Olot www.cbolot.org/. Serà una oportunitat única per poder veure un partit d’aquestes característiques a la ciutat. 

Un acte més de l’aniversari del CBO

Nascut al pati de l’Escola Pia, el Club Bàsquet Olot ha portat a terme diversos actes per commemorar el seu 50è aniversari. D’una banda, s’ha renovat l’escut i la imatge per modernitzar-la i adaptar-la als temps actuals i, d’altra banda, el passat mes de juny, centenars de persones es van aplegar per gaudir del 3×3 al Pavelló de Pla de Llacs, que va comptar amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet. Properament també es publicarà un llibre dedicat a la història de l’entitat, elaborat per Gabriel Almirall, Pere Gómez i Josep Guinart, membres històrics del Club Bàsquet Olot.

I abans d’acabar l’any s’estrenarà un documental del “Memòries de…” dedicat a la història del club i que servirà per posar el punt final a un any plet de celebracions per commemorar l’aniversari d’aquesta entitat històrica de la ciutat.