Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

SuperCopa d’Espanya d’hoquei patins

Olot es convertirà en l’escenari de la competició que tindrà lloc el 2 i 3 de setembre Pavelló d’Esports. Serà la primera gran competició de la temporada que reunirà els quatre millors equips d’hoquei patins a la pista Josep Jou.

A partir d’aquest divendres 19 d’agost ja es podran adquirir les entrades per a la SuperCopa d’Espanya d’hoquei patins, que es disputarà a Olot el primer cap de setmana de setembre. El divendres 2 a la tarda a la pista Josep Jou tindrà lloc les semifinals de la competició i, per tant, la definició dels equips que jugaran la final el dissabte 3. Les localitats es podran comprar a la pàgina web del Club Hoquei Olot http://hoqueiolot.com/.

El Barça, campió de Copa del Rei; el Liceo de la Corunya, campió de l’OK Lliga; el Reus Deportiu Virginias, subcampió; i el Club Esportiu Noia Freixenet, semifinalista, seran els quatre participants de la Supercopa, que per primera vegada tindrà com a escenari la ciutat d’Olot. La Federació Espanyola de Patinatge i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins amb el Club Hoquei Olot i el suport de l’Ajuntament d’Olot organitzen l’esdeveniment, la primera competició estatal de l’any que es continuarà disputant sota el format de final a quatre.

Coincidint amb aquesta competició, Olot acollirà el dissabte 3 de setembre la Supercopa en categoria juvenil en la que hi participaran el FC Barcelona, Reus Deportiu, CE Noia Freixenet i l’equip del Club Hoquei Olot. Dissabte a la tarda es presentarà l’equip d’OK Plata amb un amistós amb el FC Barcelona B i, a l’exterior del pavelló, hi haurà una Fan Zone amb activitats de patrocinadors, bar i música.

Per a més informació http://hoqueiolot.com/