Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Obrim la piscina una setmana més!

El pròxim diumenge 4 de setembre finalitzarà la temporada, un dia abans de l’inici del nou curs escolar.

Les circumstàncies mediambientals que estem vivint aquest estiu amb l’important augment de les temperatures i les diferents onades de calor han provocat la necessitat d’espais on la ciutadania es pugui refugiar de la calor extrema.

Davant la petició social d’ allargar el servei de piscina, l’Àrea d’esports de l’Ajuntament d’Olot ha decidit prolongar la seva obertura una setmana més i la data de finalització serà el pròxim 4 de setembre enlloc del 28 d’agost que estava previst.

Des del passat 24 de juny i fins aquest diumenge 7 d’agost, més de 38.800 usuaris i usuàries han pogut refrescar-se i fer passar la calor amb una capbussada. Concretament, les dades de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot mostren un augment del nombre total d’usuaris i usuàries respecte l’any anterior quan es va arribar als 34.743. Enguany, prop de 7.000 usuaris provenien de les activitats, casals i tallers de l’Estiu Riu, 1.824 d’entitats, associacions o campus i 777 de 8 centres educatius de la ciutat.

La gran majoria dels assistents a la piscina han estat veïns i veïnes de la ciutat que disposaven d’abonament de temporada (15.744 usos); seguits de les entrades puntuals (4.913).

Durant aquest estiu, la Piscina Municipal d’Olot ha acollit les activitats de casals i formacions de l’Estiu Riu així com els cursets que s’han impulsat des de l’Àrea d’Esports en matèria de natació per a nadons, infants i joves de 2 fins als 11 anys. En aquest sentit, cal remarcar la bona acollida de les sessions de gimnàstica suau gratuïtes que s’han portat a terme tots els dies de 10 a 11 h per als usuaris que es trobessin a la piscina i que han arribat a reunir més de 80 persones.

La Piscina Municipal d’Olot està oberta ininterrompudament cada dia de la setmana des del 24 de juny (de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabte i diumenges de 10 a 20 h). Les persones interessades en gaudir de les instal·lacions poder fer-ho fins al diumenge 4 de setembre, un dia abans de l’inici del nou curs escolar 2022-2023.