Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

Comença la temporada d’estiu de la Piscina Municipal d’Olot

Del 23 de maig fins al 17 de juny es poden demanar els abonaments de temporada que permetran fer ús de les instal·lacions de la Piscina Municipal per tot l’estiu del 2022.

Des d’aquest dilluns 23 de maig i fins al pròxim 17 de juny els ciutadans i ciutadanes interessats a gaudir de la Piscina Municipal d’Olot podran adquirir el seu abonament de temporada. Els nous abonaments tindran la matrícula gratuïta i, com a novetat, tots els abonats i abonades nous o que renovin s’emportaran un obsequi de regal.

Per aconseguir-lo només cal dirigir-se a les Oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al Pavelló Municipal d’Esports (Avinguda República Argentina número 8) de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h.

La previsió és que la piscina municipal arrenqui la temporada el pròxim del 24 de juny i fins al 28 d’agost es mantindrà oberta ininterrompudament cada dia de la setmana; de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Els dies 20, 21 i 22 de juny estarà oberta per grups escolars i abonats de 9 a 14h i el dia 23 de juny només per abonats de 9 a 14h.

En aquest sentit, durant tot l’estiu s’han previst activitats per a totes les edats. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h i també es faran cursets de natació dirigits a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys durant les tardes de juliol. Les inscripcions dels cursets es podran realitzar de l’1 de juny al 17 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o de forma online a través de la seva pàgina web esportsilleure.olot.cat .

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la piscina municipal d’aquest 2022 al web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

Per més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat .