Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Olot acull el primer Campus Gigantes Basket Lover

Es portarà a terme del 4 al 10 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports i permetrà formar a joves amants del bàsquet d’entre 12 i 18 anys que vulguin perfeccionar i millorar la seva tècnica. Hi participen entrenadors d’elit i jugadors professionals que s’encarregaran de mostrar noves tècniques i metodologies.

Olot acollirà per primer cop el Campus Gigantes Basket Lover; un programa de formació específic dissenyat per a jugadors de bàsquet que vulguin millorar la seva tècnica i tàctica.

Es tracta d’un campus intensiu de bàsquet amb 12 hores d’entrenament diàries; dirigit per tècnics i especialistes del bàsquet amb llarga trajectòria professional així com entrenadors professionals de Lligues FEB. A part, també hi col·laboren jugadors i exjugadors professionals.

Encapçalat pel director Ramon Cuñé, està especialment pensat per a jugadors/es cadets o júnior que vulguin millorar el seu rendiment competitiu i tècnic, i es portarà a terme del 4 al 10 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Els participants d’aquesta activitat esportiva en règim intern s’allotjaran a la Casa de Colònies El Rourell (Corriol Serveis), situada a Puigpardines.

A part, des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot s’ha impulsat el Campus de Bàsquet, especialment pensant per a jugadors nascuts entre el 2008 i 2011, que podran jugar amb els alumnes del Campus Gigantes i de la mà dels seus entrenadors d’elit. En aquest cas, l’activitat no és de règim intern, hi ha 50 places disponibles i es portarà a terme de 9 a 19 h.

En tots els casos, les classes realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i inclouran sessions tècniques, preparació física, treballs individuals, seguiment i formació a través de vídeo perquè els participants puguin aconseguir totes les eines possibles per millorar el seu joc.

Alhora, aquesta proposta esportiva i formativa té per voluntat fomentar valors esportius i sensibilitzar sobre la importància de la pràctica de l’esport entre els més joves així com conscienciar entorn valors com l’esforç, la superació, l’aprenentatge o la companyonia.

Viure el bàsquet intensament a Olot

Tal com detalla el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, l’objectiu és potenciar el bàsquet a la ciutat establint les bases “d’un marc de col·laboració” més extens amb el Campus Gigantes Basket Lover que permeti tirar endavant seminaris, jornades de formació i sessions per a entrenadors, professionals, esportistes i jugadors.

“La realització d’aquest Campus és una gran oportunitat per teixir noves vinculacions i acords amb les entitats locals i per aprendre noves metodologies i coneixements de primeres figures. Durant aquests dies, Olot respirarà bàsquet”, assegura.

La celebració d’aquest primer Campus coincideix amb la commemoració del 50è aniversari del Club Bàsquet Olot. A més, també es treballa per consolidar acords de col·laboració entre el Campus i l’Escola Pia d’Olot i perquè els seus membres puguin participar i implicar-se en el 5è Circuit 3×3 FCBQ 2021-2022 de la Federació Catalana de Basquetbol que el pròxim 19 de juny arribarà a Olot.

| Els joves d’entre 15 i 18 anys interessats en el Campus Gigantes Basket Lover poden inscriure’s aquí: https://www.campusgigantes.com/next-level-olot-girona-verano-2022/.

| Els infants més menuts interessats al Campus de Bàsquet de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, vinculat amb el Campus Gigantes Basket Lover, poden conèixer tots els detalls i inscriure’s aquí: https://ime.olot.cat/wp-content/uploads/2022/04/ActivaEstiu-2022.pdf.