Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Comença el casal multiesportiu de Setmana Santa d’Olot

Durant 4 dies, de l’11 al 14 d’abril, els i les participants gaudiran d’activitats a l’aire lliure com senderisme, escalada, ciclisme o tenis. Un any més, diverses entitats esportives olotines hi col·laboren.  

Un total de 25 infants d’entre 4 i 11 anys participen en el casal multiesportiu de Setmana Santa que porta a terme l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot. Des d’aquest dilluns 11 d’abril i fins al 14, de 9 a 13 h, els joves podran practicar diverses activitats esportives a l’aire lliure i en contacte amb la natura com ciclisme, escalada, atletisme, senderisme o tenis, a part de jocs en grup.

Es faran grups en funció de l’edat i els assistents podran escollir cada dia les pràctiques fisicoesportives. Pel que fa als més petits, s’han previst un seguit d’exercicis perquè puguin millorar les seves habilitats motrius més bàsiques a través de jocs i activitats de cooperació i col·laboració amb els companys.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es porten a terme al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Enguany, per segona vegada, diverses entitats esportives de la ciutat com Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil, LinBikes LEFA Team, Gastant Keks i el Club Tenis Olot hi participen organitzant sessions formatives, portant esportistes de les associacions perquè puguin explicar de primera mà l’esport que practiquen o fent sessions demostratives i pràctiques d’algunes de les disciplines.