Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Olot celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Autisme

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i TEA Garrotxa han portat a terme una jornada esportiva amb la voluntat de sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de la pràctica diària de l’activitat física i recollir fons per als projectes de l’entitat TEA Garrotxa. 

Aquest diumenge 3 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot amb la col·laboració de l’entitat TEA Garrotxa han organitzat de forma conjunta una jornada esportiva per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física que se celebra el 6 d’abril i el Dia Mundial de l’Autisme, que es commemora cada 2 d’abril.

Durant tot aquest matí, la ciutat ha acollit diverses activitats esportives que han servit per conscienciar sobre l’esport i recollir fons per a l’entitat sense ànim de lucre.

D’una banda, s’ha portat a terme una marxa popular de 3,5 km que ha donat la volta a Sant Francesc de 10 a 12 h. En total, s’han pogut recollir donatius que es destinaran als projectes solidaris que porta a terme TEA Garrotxa. Com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració, els i les assistents han pogut emportar-se una polsera, obsequi i record de la jornada.  

D’altra banda, el Firal Petit també ha acollit una zona ludicoesportiva tant per a adults com infants de 10 a 12 h amb castells inflables, jocs i material esportiu.

Com a punt final de la trobada, Movment ha portat a terme una MasterClass de 12 a 13 h a través de la qual s’han aportat eines, tècniques i informació per realitzar activitat física diària a casa a través d’una rutina de mobilitat i una de treball de força utilitzant el nostre cos.

En total, desenes de persones han participat d’aquesta jornada solidària que, any rere any, porta a terme l’Ajuntament d’Olot amb la voluntat de donar a conèixer el treball que es porta a terme des de l’entitat TEA Garrotxa i promoure hàbits saludables entre la ciutadania.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana, la Plaça Clarà ha estat il·luminada de color blau per donar a conèixer i conscienciar sobre l’autisme.