Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Jornada esportiva pel Dia Mundial de l’Activitat Física i l’Autisme a Olot

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i TEA Garrotxa col·laboren per organitzar una diada esportiva per commemorar aquestes efemèrides i conscienciar sobre la importància de la pràctica d’activitat física diària.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot i TEA Garrotxa col·laboren per organitzar una diada esportiva per commemorar aquestes efemèrides i conscienciar sobre la importància de la pràctica d’activitat física diària.

Després de l’anul·lació per la pandèmia de la COVID-19, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot amb la col·laboració de TEA Garrotxa han organitzat de forma conjunta una jornada esportiva per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) i el Dia Mundial de l’Autisme (2 d’abril).

Es portarà a terme el diumenge 3 d’abril de 10 a 13 h i comptarà amb tres grans activitats. D’una banda, es portarà a terme una marxa popular de 3,5 km que donarà la volta a Sant Francesc de 10 a 12 h. La participació inclourà un donatiu de 2 € que es destinarà als projectes solidaris que porta a terme TEA Garrotxa. Els interessats i interessades es poden inscriure el mateix dia de 9 a 10 h i els assistents podran emportar-se un obsequi de record de la jornada i la seva participació.  

D’altra banda, també s’ha previst una zona ludicoesportiva tant per a adults com infants al Firal Petit d’Olot de 10 a 12 h. Els més menuts disposaran de castells inflables, jocs i material esportiu.

Com a punt i final de la trobada, s’ha previst una MasterClass de la mà de Movment (de 12 a 13 h ) que permetrà aportar eines, tècniques i informació per realitzar activitat física diària a casa. En concret, els professionals oferiran una rutina de mobilitat i una de treball de força utilitzant el nostre cos.

D’aquesta manera es vol conscienciar a la població dels efectes del Trastorn d’Espectre Autista, contribuir a la recollida de fons i donacions per a TEA Garrotxa i sensibilitzar a la ciutadania sobre els beneficis de la pràctica diària de l’esport.