Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Casal Esportiu a Olot per Setmana Santa

Es portarà a terme de l’11 al 14 d’abril i els participants podran gaudir de tota mena d’activitats a l’aire lliure com senderisme, escalada, ciclisme o tenis. Un any més, es compta amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la ciutat i les inscripcions es poden realitzar fins al 3 d’abril.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot organitza un any més el casal multiesportiu per Setmana Santa. Dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys (nascuts entre el 2010 i el 2017) es portarà a terme de l’11 al 14 d’abril, de 9 a 13 h.

Un any més, els participants podran practicar un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Es faran grups en funció de l’edat i cada dia podran escollir entre diferents pràctiques fisicoesportives com ciclisme, escalada, atletisme i tenis, a part de jocs en grup. Com en anteriors ocasions, les activitats tenen per objectiu que els participants entrin en contacte i practiquin un gran ventall d’esports alhora que els més petits puguin millorar les seves habilitats motrius més bàsiques a través de jocs i activitats de cooperació i col·laboració amb els companys.

En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Enguany, per segona vegada, diverses entitats esportives de la ciutat participen en aquesta iniciativa. Es tracta d’entitats com Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil, LinBikes LEFA Team, Gastant Keks i el Club Tenis Olot que participen organitzant sessions formatives, portant esportistes de les diverses entitats perquè puguin explicar de primera mà l’esport que practiquen o fent sessions demostratives i pràctiques d’algunes de les disciplines.

A partir d’aquest dilluns 21 de març i fins al 3 d’abril, els interessats poden inscriure-s’hi. Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (Av. República Argentina, 8) de dilluns a divendres de 10 a 14 h o directament a través d’aquest enllaç:

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10% i el 5%, respectivament. A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls. En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.