Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Pavelló Firal

Convocatòria per a la borsa de monitors i coordinadors d’esports a Olot

L’Ajuntament d’Olot convoca places per a la gestió i realització de les activitats d’Estiu Riu i, alhora, per als equips que conformaran el Nadal Esportiu de 2022 i les propostes esportives de Setmana Santa del 2023.

Aquest dimarts 22 de febrer de 2022 s’obre la convocatòria de places de monitor i coordinador per treballar a l’Estiu Riu de 2022 a Olot. Al mateix temps, la convocatòria també té la voluntat de ser la borsa de treball des d’on escollir els equips i professionals que gestionaran les activitats del Nadal Esportiu i de la Setmana Santa Esportiva de 2023.

En aquesta convocatòria es busquen professionals tant per les activitats en lleure, com les esportives, aquàtiques i coordinadors i monitors d’escoles bressol d’estiu i casalets. D’aquesta manera, s’elaboraran tres llistats de borsa en funció de les places vacants.

La contractació laboral serà de caràcter temporal i l’horari de treball s’adaptarà a les necessitats del servei en els corresponents contractes que es formalitzin així com a modificacions i ampliacions per poder atendre urgències, canvis o necessitats.

Terminis i requisits per formar part de la borsa

La convocatòria arrenca avui i els interessats i interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 14 de març de 2022. Per fer-ho només cal consultar les bases de la convocatòria, emplenar la sol·licitud i presentar la documentació necessària a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, situada al Passeig de Ramon Guillament, 10; o telemàticament a la seu electrònica a través d’instàncies electròniques específiques.

Els aspirants que desitgin prendre part en aquest procés caldrà que presentin: 

  • Fotocòpia del DNI.
  • Fotocòpia de la titulació exigida o resguard d’haver abonat els drets per a la seva expedició.
  • Fotocòpia de tots els documents acreditatius dels mèrits que s’al·leguen.
  • Currículum vitae acadèmic i professional.
  • Declaració jurada assegurant que es compleixen els requisits estipulats.
  • Fotocòpia del certificat conforme que el/la sol·licitant no consta en la base de dades del Registre central de delinqüents sexuals.

Aquí us podeu descarregar les bases d’aquest procés i els criteris de puntuació i selecció a través dels quals es valoraran les candidatures.

Per més informació podeu consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situada a l’Av. República Argentina, 8 d’Olot; a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.