Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Finalitzen els treballs d’ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot

L’actuació ha permès complementar les instal·lacions oferint un millor servei als assistents

Aquesta setmana finalitzaran els treballs de millora i ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot de la zona sud-oest que han permès allargar 30 metres la coberta d’aquesta zona.

Les actuacions actuals s’han basat a ampliar la tribuna amb una estructura independent de 26 metres. La nova obra està formada per 4 nous pòrtics prefabricats de formigó armat connectats per pilars i una nova coberta metàl·lica.

D’aquesta manera s’ha pogut ampliar l’oferta de localitats disponibles de l’estadi, millorant les instal·lacions i serveis. L’actuació ha tingut un cost de 103.213 euros i també ha inclòs els treballs de remodelació de la zona dels lavabos amb la creació d’un lavabo adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i una nova zona d’emmagatzematge.

Millores contínues per potenciar l’equipament

Al llarg dels darrers anys s’han portat a terme diverses remodelacions i actuacions en aquestes instal·lacions esportives municipals. L’any 2014 es van construir els nous vestidors; una actuació que formava part de la primera fas del projecte d’ampliació dels vestidors i de la zona d’administració.

Posteriorment, el 2019, es van portar a terme noves actuacions a les llotges, a la zona de tribuna i, al llarg del 2020, es va canviar el marcador electrònic, es va habilitar una nova zona de premsa i es va millorar el quadre elèctric així com es va ampliar la zona de llotja. La voluntat de l’Ajuntament d’Olot és continuar potenciant noves actuacions i obres que permetin millorar i renovar aquest espai de cara als pròxims anys.