Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Obertura de l’ampliació de la pista de skatepark d’Olot

Ja està operatiu el nou espai així com la nova rampa, contra corbes, escales i caixons que han permès complementar la zona oferint nous elements d’aprenentatge.  

Aquestes primeres setmanes del 2022 han finalitzat els treballs de la segona fase d’ampliació de l’skatepark d’Olot, situat al Parc del Malatosquer, a la carretera de Santa Coloma. L’actuació, que s’ha allargat durant diversos mesos, ha permès ampliar la zona de patinatge en 375,30 m².

L’any 2018 l’Ajuntament d’Olot ja va ampliar en 200 metres quadrats aquest skatepark i, ara, amb aquests treballs finalitzats, el nou espai d’skate disposa de gairebé 1.000 metres quadrats, nou enllumenat, mobiliari urbà, zones amb escales, contra corbes, caixons i una rampa nova. Uns elements que són de gran utilitat per al Club Skate Olot, els quals han participat des del primer moment en el procés de disseny assessorant els equips i seguint les obres.

En aquest sentit, club esportiu ha anat incrementant el nombre d’alumnes els darrers anys. “Ara Olot disposa d’un espai totalment singular que permet donar resposta a les necessitats detectades; acollir més patinadors i ofereix elements d’aprenentatge diversos”; assegura l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, el qual aquest dijous al vespre ha visitat les instal·lacions acompanyat del regidor d’Esports, Aniol Sellabona.

La nova instal·lació també està pensada perquè en pugui fer ús BMX, patinets, bicicletes i altres tipus de patins. Els treballs van començar el passat dilluns 18 d’octubre de 2021 i han finalitzat a finals d’aquest mes de desembre i té la voluntat de ser un espai d’oci i lleure familiar.