Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow
Esports i Lleure

Millora de la calefacció dels pavellons municipals d’esports d’Olot

Aquestes últimes setmanes s’ha portat a terme l’optimització del sistema de calefacció del pavelló 3 d’esports. Forma part de les actuacions de manteniment periòdic realitzat a les instal·lacions.

Aquest mes de gener han finalitzat els treballs de millora del sistema de calefacció del pavelló de les instal.lacions municipals. Les tasques van arrencar el passat desembre en detectar una avaria en els conductes dels pavellons municipals 1 i 3, fet que provocava una manca d’eficiència i eficàcia en el sistema de calefacció.

Amb la voluntat de resoldre aquestes problemàtiques, aquestes últimes setmanes s’ha instal·lat una comporta d’aire motoritzada a la sala de màquines del pavelló 3 i s’han canviat els conductes de ventilació de la sala de màquines fins aquest recinte. D’aquesta manera, s’ha pogut resoldre les avaries detectades i s’ha optimitzat la calefacció d’aquests espais oferint un millor servei als seus usuaris.

L’actuació forma part del conjunt de treballs de manteniment que es porten a terme de forma periòdica amb la voluntat d’oferir un servei òptim a les persones que fan ús de les instal·lacions esportives municipals d’Olot.