Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Agraïment per la millora de la pista de bàsquet, una de les accions del Pressupost Participatiu de Joventut

Des de l’Ajuntament d’Olot s’ha portat a terme un acte de reconeixement i agraïment als joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van adequar i reparar la pista de bàsquet exterior del Pavelló d’Esports Municipal; una acció del Pressupost Participatiu de Joventut 2021.  

Aquest divendres, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el regidor d’Esports, Aniol Sellabona, han participat en l’acte de reconeixement i agraïment als joves de l’itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra que van encarregar-se d’adequar i reparar la pista de bàsquet exterior que es troba a darrere del Pavelló d’Esports Municipal de la ciutat.

L’acció, incorporada dins del Pressupost Participatiu de Joventut 2021, va permetre repintar les línies de la pista de joc, canviar les cistelles i instal·lar nous bancs fent d’aquesta zona un espai de tertúlia i jove per al jovent de la ciutat. La proposta va ser presentada i realitzada pel grup de joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra amb la col·laboració de la Brigada Municipal, de l’Àrea d’Esports i dels tècnics i tècniques dinamitzadores de l’Ideal-OJG.

Com en totes les actuacions del Pressupost Participatiu de Joventut de la ciutat, els joves no només proposen i  decideixen les actuacions a realitzar, sinó que a més a més participen en la gestió i seguiment d’aquestes accions prenent responsabilitat i tasques per a la seva realització.

Els Pressupostos Participatius de Joventut, liderat per l’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa, forma part d’un seguit d’accions i activitats que tenen l’objectiu de fomentar la participació dels joves i el seu apoderament dins del marc del programa Olot, Ciutat Educadora. La iniciativa es porta a terme des de fa tres anys i, anualment, s’anima als joves de 12 a 29 anys a presentar propostes per tal d’invertir 10.000 € del pressupost de Joventut de l’Ajuntament d’Olot en activitats escollides, proposades i gestionades pels mateixos joves. Fins ara ja s’han portat a terme més de 20 projectes. Es pot trobar més informació al respecte a través d’aquest espai: http://idea-la.blogspot.com/.