Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

BELLUGA’T A OLOT ( ACTIVITATS DIRIGIDES )

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, dins el programa BELLUGA’T, organitza diferents activitats dirigides per totes les edats. Podeu apuntar-vos a Pilates, Ioga, Zumba, Full Body Conditioning, Gimnàstica de manteniment, Natació o Gimnàstica a l’Aigua.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions de les activitats dirigides seran a partir de l’1 de setembre de 2023. Les podeu fer de forma presencial a les oficines del Pavelló Municipal d’Esports cada dia de 10:00h a 14:00h o enviar-nos un correu a esports@olot.cat.

*Si feu el pagament de la quota trimestral amb domiciliació bancària i no ens aviseu que us doneu de baixa entenem que continueu fent l’activitat durant tot el curs i us girarem els rebuts corresponents. Si us voleu donar de baixa ens heu d’avisar a esports@olot.cat o presencialment a les oficines de l’àrea d’esports de l’Ajuntament d’Olot com a màxim 10 dies abans del següent trimestre sinó no es podrà retornar el rebut. En cas de retorn sense haver-se donat de baixa s’iniciaran els tràmits com a rebut impagat.

ACTIVITATS DEL CURS 2023-2024

Activitats de Baixa Intensitat:

IOGA SUAU
Treball del cos i la ment a través de postures, estiraments i la respiració per mantenir una bona condició física i mental.

GIMNÀSTICA MANTENIMENT
Activitat amb material variat que ajuda a mantenir i a desenvolupar la coordinació, l’equilibri i la flexibilitat.

GIMNÀSTICA SUAU

Activitat de gimnàstica pensada per fomentar un estil de vida actiu i sentir-se millor en el dia a dia. Va destinada només a persones nascudes abans del 1961 i persones amb una discapacitat més gran del 30%. Si el temps ho permet l’activitat es realitza al Parc Nou.

GIMNÀSTICA A L’AIGUA
Activitat de baix impacte amb exercicis dins l’aigua que ajuden a millorar les articulacions. Es realitza al Club Natació Olot.

NATACIÓ
Activitat de baix impacte que combina la natació amb exercicis que ajuden a millorar les articulacions. Es realitza al Club Natació Olot.

Activitats de mitjana i alta intensitat

PILATES + HIPOPRESSIUS
Els hipopressius són exercicis de reeducació postural, tot i que la seva acció és específica davant el reforç del to muscular de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

FULL BODY CONDITIONING
Entrenaments funcionals enfocats a tonificar i enfortir els principals grups musculars mitjançant material variat

IOGA
Activitat que millora la flexibilitat, la força i l’equilibri, i aporta sensació de calma, harmonia i benestar a través del treball del cos i la ment.

ZUMBA

Activitat que ajuda a millorar la força i la flexibilitat del cos mitjançant moviments de ball combinats amb rutines aeròbiques.