Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Reconeixement al futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot

L’Ajuntament d’Olot ha rebut als jugadors i representants del club de futbol olotí després que els equips de futbol base SUB 12 B Primera Divisió – grup 9 i el SUB 11 A Preferent – Grup 5 de la Fundació UE Olot han quedat campions de lliga.

 

Amb la voluntat de reconèixer i distingir l’esforç, dedicació, treball conjunt i il·lusió dipositada al llarg d’aquesta temporada, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme aquest dimecres 19 de juny un acte de celebració i reconeixement als dos equips de futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot (UE Olot) que han aconseguit emportar-se el títol de campions de lliga.

Prop d’un centenar de persones han omplert el Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot en l’acte de distinció dels jugadors, de l’equip tècnics i dels responsables del club esportiu olotí. L’acte, obert a tota la ciutadania, arriba després de les darreres dues recepcions que s’han portat a terme a Olot al Club de Futbol Sant Roc d’Olot així com el Club Bàsquet Olot i té la voluntat de destacar la importància del treball esportiu a la ciutat.

El reconeixement commemoratiu ha comptat amb els jugadors dels dos equips SUB 12 B Primera Divisió – Grup 9 i del SUB 11 A Preferent – Grup 5 així com tècnics, entrenadors, familiars i amics dels jugadors. De forma consecutiva, s’ha anat cridant a cada membre de l’equip, els quals han estat obsequiats amb un petit detall de recordatori dels seus títols i, posteriorment, han signat el Llibre d’Honor de la Ciutat. Cal destacar que el SUB 11 A Preferent han quedat campions de lliga a Girona assolit una temporada plena d’èxits amb 1 sol partit perdut i arribant a quarts de final de la Copa Catalunya. En aquest sentit, alguns dels membres d’aquest equip porten 3 lligues guanyades consecutivament. Pel que fa als alevins SUB 12 també han guanyat 29 dels 30 partits jugats fent 211 gols a favor i rebent-ne 33 en contra.

L’acte també ha comptat amb els parlaments del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, així com del president de la UE Olot, Joan B. Agustí, i de l’alcalde d’Olot, Josep Berga, que s’ha encarregat de posar el punt final a una jornada emotiva i de celebració.