Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

‘En valor’, la Gala de l’Esport olotí reconeixerà la trajectòria de Jennifer Pareja

La primera gala de l’esport olotí ha donat a conèixer el nom d’un dels seus principals premis. La celebració, que es portarà a terme aquest dilluns 19 de febrer al Teatre Principal, ha esgotat entrades i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot i Olot Televisió.  

 

Olot celebrarà el proper 19 de febrer a les 19 h de la tarda la primera edició d’ “En valor. La Gala de l’Esport olotí’; un reconeixement anual a l’esport que premiarà els mèrits, les trajectòries i les efemèrides d’esportistes, equips i clubs esportius de la ciutat.

Aquest dijous, pocs dies abans de la celebració, s’ha donat a conèixer un dels principals premis que s’entregaran a la commemoració. Concretament, es tracta de l’exjugadora de waterpolo i campiona del món Jennifer Pareja que serà una de les grans protagonistes de la gala. Campiona d’Europa, plata olímpica a Londres 2012, millor jugadora del món el 2013 i campiona de la lliga i la Copa de clubs en reiterades ocasions, Pareja ha estat una de les figures més importants de la història del waterpolo estatal i una de les esportistes més destacades dins l’àmbit de l’esport olotí.

L’esportista ja va rebre l’any passat la medalla d’or al mèrit esportiu, la distinció més important de l’Estat. Pareja està, actualment, al capdavant de l’Associació d’Esports Olímpics com a directora després de 4 anys i mig com a assessora de la presidència del Consell Superior d’Esports del govern espanyol.
Tenint en compte la seva extensa i exitosa carrera esportiva, el jurat de l’acte ha decidit lliurar-li una de les distincions més especials de la gala: el premi a la trajectòria.

 

Retransmissió en directe per Olot Televisió i Ràdio Olot

Després de la bona rebuda assolida per part de la ciutadania, els organitzadors de l’acte – l’Ajuntament d’Olot i La Comarca d’Olot – han previst que la cerimònia pugui ser retransmesa en directe per Ràdio Olot i Olot Televisió, assegurant així el seguiment per a tothom que pugui estar-ne interessat. Es podrà consultar a través dels següents enllaços: Olot Televisió en directe i 98.1 fm o Ràdio Olot en directe.

La previsió és que les més de 450 localitats del Teatre Principal d’Olot estiguin totalment plenes per seguir l’esdeveniment que permetrà reconèixer esportistes, entrenadors i clubs pels mèrits obtinguts durant el 2023.

En total es lliuraran 75 medalles a esportistes que hagin estat campions de Catalunya, podis d’Espanya o participants internacionals així com s’oferiran 5 trofeus a l’esportista, l’equip i el club de l’any, a l’aniversari, a més de la trajectòria esportiva. La cerimònia s’ha previst com un acte dinàmic, amb converses amb diferents veus del món de l’esport.