Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

Comença el casal multiesportiu de Nadal d’Olot

L’Ajuntament d’Olot a través de l’Àrea d’Esports organitza aquesta nova edició del casal esportiu nadalenc, dirigit a infants nascuts entre el 2012 i el 2019 i on els infants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, patinatge o escalada, jocs del món i activitats cooperatives i d’habilitat.

 

Avui, dimarts 2 de gener, arrenca una nova edició del casal esportiu de Nadal d’Olot. Fins al 5 de gener Olot torna a realitzar aquesta iniciativa a través de la qual els petits i petites de la ciutat poden gaudir d’un munt d’activitats com handbol, voleibol, patinatge o escalada, jocs del món i activitats cooperatives i d’habilitat per millorar la motricitat i potenciar les habilitats de coordinació. El casal compta amb una trentena d’infants nascuts entre el 2012 i el 2019.

Enguany, el casal multiesportiu es porta a terme de 9 a 13 h al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i, seguint la línia d’anteriors edicions, els infants s’agrupen en funció de la seva edat i es treballa tant de forma individualitzada com col·lectiva perquè puguin descobrir i practicar tota mena de disciplines esportives.

 

En cas que desitgeu més informació podeu consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.