Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot
Temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Demana els teus abonaments i entrades de forma telemàtica.

Esports i Lleure
ESPORTS I LLEURE
Web de la Regidoria d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot
previous arrow
next arrow

INSCRIPCIONS DEL CASAL ESPORTIU DE SETMANA SANTA

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha organitzat un any més el casal esportiu per les festes de Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu dirigit a infants nascuts entre el 2011 i el 2018 porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2023 i es realitzarà del 3 al 6 d’abril de 9 a 13 h.

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, cada dia, podran escollir entre de diferents pràctiques fisicoesportives com ciclisme, atletisme, tenis, escalada a part de jocs en grup. Seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat com el de les festes de Nadal, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esport i, a part, puguin jugar i treballar en equip.En el cas de les activitats interiors, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. 

INSCRIPCIONS

Seran a partir del pròxim dilluns 20 de març i fins al dia 30 de març

Per apuntar-se podeu fer-ho apropant-vos a les oficines del pavelló d’esports de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o directament a través d’aquest enllaç:

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM’s disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent respectivament.

En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h.