ESTIU RIU 2021

L’Estiu Riu s’ha convertit en un referent per a les famílies per tal que els infants i joves de la comarca trobin una activitat adaptada a les seves necessitats per fer de l’estiu un temps de gaudi i, alhora, una oportunitat d’adquirir noves experiències i aprenentatges. Totes les activitats han estat dissenyades i creades per professionals en l’àmbit esportiu.

Podeu inscriure-us a l’Estiu Riu d’aquest any del 4 al 14 de maig de forma online en el següent enllaç. També podeu consultar la guia amb totes les activitats aquí:

Aquest any hem organitzat diferents campus de Bàsquet, Hoquei, Voleibol i Zumba summer que es portaran a terme al Pavelló Poliesportiu. A la Piscina Municipal hem organitzat diferents casals per diferents edats i activitats aquàtiques.

Tal com va succeir l’any passat, aquest 2021, amb motiu de la pandèmia provocada per la COVID-19, les activitats previstes s’han adaptat i mantindran totes les mesures de seguretat, sanitàries i de prevenció per evitar la propagació del coronavirus. A més, seguint la línia iniciada en els darrers anys, la guia s’ha editat en format digital per poder arribar al màxim de ciutadans i ciutadanes interessats i interessades, generant el mínim impacte ecològic possible.

Comments are closed.