ESPORT EN EDAT ESCOLAR

L’objectiu de l’esport en edat escolar és promocionar l’activitat física i esportiva entre els nostres infants i joves des d’un punt de vista formatiu i lúdic. Crear hàbits de neteja i de bon comportament, treballar els valors de la solidaritat, tolerància i esport verd i saludable, donar a conèixer noves pràctiques esportives i fomentar la pràctica esportiva com element de salut i per prevenir l’obesitat.

Programa 1. Promoció de l’activitat esportiva a les escoles

Programa gratuït destinat a totes les escoles de primària de la nostra ciutat que té com objectiu garantir que tota la nostra població infantil adquireixi uns coneixements bàsics de diferents activitats esportives.

  • Natació escolar (2n primària)
  • Tennis taula escolar (3r primària)
  • Escacs escolar (4rt primària)
  • Poliesport escolar (6è primària)

Programa 2. Activitat física de vacances

Programes dedicats a omplir el períodes de vacances escolars amb activitats esportives lúdiques (no competitives) destinades a la formació integral dels participants.

  • Campus esportius de Setmana Santa i Nadal
  • Estiu Riu Esportiu

Es poden fer les inscripcions a les activitats a través de la web.

Programa 3. Suport als centres educatius

El programa “Suport entitats” es convoca cada any i es realitza conjuntament amb altres àrees de l’Ajuntament d’Olot. És un programa de suport econòmic a entitats esportives, escoles i instituts per a la temporada i/o curs vigent i per activitats extraordinàries.

El programa “Suport entitats” es tradueix en la signatura d’un conveni entre l’entitat i l’Ajuntament d’Olot. Existeixen 2 tipus de convenis, el general i l’extraordinari:

El conveni general (concurrència pública): és un recolzament econòmic per el curs escolar o temporada esportiva. Només hi ha un termini per demanar el conveni general, a principis d’any, una vegada es publiquin les bases al BOP i al DOGC).

El conveni extraordinari: és un recolzament econòmic per a aquelles activitats que es realitzen de forma ocasional. Hi ha 2 terminis per demanar el conveni extraordinari:

  • 1r termini: a principis d’any, una vegada es publiquin les bases al BOP i al DOGC. Només es pot demanar per totes aquelles activitats que es realitzin de l’1 de gener al 2 de juliol inclòs. 
  • 2n termini: a mitjans d’any, una vegada es publiquin les bases al BOP i al DOGC. Només es pot demanar per totes aquelles activitats que es realitzin del 3 de juliol al 31 de desembre.

Quan les bases dels convenis surtin publicades al BOP i al DOGC, podreu llegir les bases i descarregar-vos els documents necessaris per demanar-ho a descàrregues.

 

Amb el suport de Diputació de Girona.

 

Comments are closed.