Reconeixement a l’èxit de l’equip de Waterpolo

L’Ajuntament d’Olot ha volgut felicitar i reconèixer l’esforç realitzat i la fita aconseguida pel club esportiu del Club Natació Olot que, després de molt de temps, tornaran a competir  a la màxima categoria catalana la pròxima temporada.

L’Ajuntament d’Olot ha portat a terme aquest dimecres al vespre l’acte de reconeixement a l’històric ascens assolit pel primer equip del waterpolo del CN Olot. Ara fa una setmana el conjunt d’esportistes van aconseguir una fita molt important pel waterpolo olotí tornar a la màxima divisió en àmbit català després d’anys a segona divisió lluitant per obtenir aquest ascens.

L’acte, que ha començat a les vuit del vespre davant de l’Ajuntament d’Olot, ha consistit en una recepció dels membres que conformen el primer equip de waterpolo del Club Natació Olot.

El reconeixement ha estat presidit pel tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda, qui ha posat en valor l’esforç, el treball i la força dels equips esportius de la ciutat i la importància que se’n desprèn a nivell educatiu, social i cultural. “És un immens orgull comptar amb esportistes però, sobretot, amb veïns com vosaltres. Moltes gràcies en nom de tot l’Ajuntament d’Olot, felicitats per aquest èxit immens i per tots els que vindran”, ha assegurat davant dels assistents que s’han reunit al Firalet de la ciutat. Una trajectòria que també ha posat en valor el regidor d’Esports, Aniol Sellabona. 

Per part de l’equip de waterpolo, el seu entrenador Jan Ibern; el capità de l’equip, Joan Ventolà, l’actual jugador, Marc Duran, i la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, han estat els encarregats de dirigir unes paraules a tots els assistents on han agraït l’acompanyament, suport i ajuda en tota aquesta trajectòria. Cadascun dels membres de l’equip de waterpolo així com l’entrenador, membres i representants del Club Natació Olot ha rebut un reconeixement i l’obsequi de l’Ajuntament d’Olot; recordatori de l’acte i l’efemèride. Posteriorment, també han signat en el Llibre d’Honor de la Ciutat.

Reconeixement d’una fita històrica

El primer equip de waterpolo del CN Olot ha aconseguit proclamar-se equip de la 1a Divisió Catalana després d’una temporada perfecta en què no han conegut la derrota. Aquest salt de Segona Catalana a Primera Divisió suposa un pas molt important per a la secció de waterpolo del CN Olot que, durant els últims anys, no ha parat de lluitar per superar-se.

Comments are closed.