Olot s’apunta al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Sota el lema ‘Em connecto, ens connectem’, s’anima als banyistes d’Olot i de tot Catalunya a llançar-se a l’aigua i posar el seu gra de sorra per recaptar fons en la investigació d’aquesta malaltia neurològica crònica.

El proper diumenge, 11 de juliol, se celebra la 28a edició de la campanya ‘Mulla’t’ de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Sota el lema ‘Em connecto, ens connectem’, s’anima als banyistes d’Olot i de tot Catalunya a llançar-se a l’aigua i posar el seu gra de sorra per recaptar fons en la investigació d’aquesta malaltia neurològica crònica.

A Olot es podrà participar de la campanya a la Piscina Municipal de la ciutat així com també a les piscines del Club Natació Olot (CNO). En concret s’han previst diverses activitats:

11:30 h | Piscina Municipal d’Olot

Salt col·lectiu en solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple

12.00 h | Club Natació Olot

Salt col·lectiu en solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple

En ambdós casos, els usuaris podran nedar i acumular metres solidaris durant tot l’horari obertura de les instal·lacions. És a dir, de 10 a 20 h a la Piscina Municipal d’Olot i de 07:30 a 21 h en el cas del Club Natació Olot (CNO).

Durant tota la jornada, es podran adquirir articles de la Fundació Esclerosi Múltiple com samarretes, tovalloles o gorres, i fer donatius a les guardioles solidàries. La recaptació econòmica anirà destinada a ajudar a tirar endavant els serveis per a les persones recentment diagnosticades i a la recerca de la malaltia.

‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és una de les campanyes solidàries més multitudinàries que se celebren a Catalunya. Hi participen cada any prop de 1.000 voluntaris, a 600 piscines diferents, i es calcula que més de 100.000 persones es llancen a l’aigua simultàniament a les 12 h en solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple. Enguany, es preveu que la iniciativa tingui una part virtual i una altra presencial, com ja va passar l’edició del 2020. En aquest sentit, la campanya també contempla activitats paral·leles infantils, esportives, lúdiques i culturals.

A part, tal com detalla l’organització, enguany es pot col·laborar amb la compra d’OleAurum, l’oli del ‘Mulla’t’ fet per productors catalans que es pot trobar a les principals cadenes de supermercats. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1 euros per l’esclerosi múltiple fins aquest 31 de juliol.

El cartell de la jornada d’enguany és obra de la il·lustradora i dissenyadora barcelonina Judit Canela, qui ha fet el disseny de forma totalment solidària i desinteressada.

Comments are closed.