AMPLIACIÓ DE LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES DE BAIXA INTENSITAT

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha decidit ampliar els cursets de natació i gimnàstica a l’aigua fins al 23 de juny amb la voluntat de recuperar part de les hores i sessions que es van haver d’anul·lar per la COVID-19.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot organitza anualment un seguit d’activitats dirigides de baixa, mitjana i alta intensitat per a totes les edats. Les activitats, que es porten a terme d’octubre a maig, ofereixen un conjunt de sessions variades de dilluns a dijous per a majors de 14 d’anys de ioga, gimnàstica de manteniment, natació, gimnàstica a l’aigua, pilates, hipopressius, Full Body Conditioning (FBC), exercicis cardiovasculars i abdominals, ioga i zumba.

Arran de les afectacions, restriccions i mesures de prevenció per la COVID-19, des d’Esports Olot van d’adaptar les sessions i els cursets realitzant-los amb grups reduïts, places limitades, fent-los en línia i, en cas de ser presencials, unificant-los al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Paral·lelament, es va establir un protocol de prevenció, higiene i seguretat per a les persones usuàries per evitar contagis de coronavirus. Les activitats aquàtiques com natació o gimnàstica a l’aigua van ser les més afectades, ja que no es van poder realitzar a distància i, durant molt de temps, no es va permetre l’accés a les piscines seguint la normativa del PROCICAT per evitar rebrots o contagis de coronavirus.

Ara, arran del pla de desconfinament gradual i el retorn de les activitats, des de l’Àrea d’Esports han decidit allargar els cursets d’activitats aquàtiques de baixa intensitat – concretament natació i gimnàstica a l’aigua – que d’entrada finalitzaven aquest passat dilluns, 31 de maig. En ambdós casos, hi havia 6 grups actius. Ara, els cursets s’han allargat fins al pròxim 23 de juny amb la voluntat de facilitar i recuperar part de les sessions que no van poder-se portar a terme per la pandèmia.

De cara al pròxim curs 2021-2022, la voluntat és continuar impulsant i oferint els millors serveis esportius a la ciutadania. Els interessats i interessades a participar en alguna de les activitats esportives municipals cal que contactin amb l’Àrea d’Esports escrivint un correu electrònic a esports@olot.cat.

Comments are closed.