TEMPORADA D’ESTIU A LA PISCINA MUNICIPAL D’OLOT

Del 19 de juny fins al 5 de setembre la piscina municipal d’Olot es mantindrà oberta ininterrompudament cada dia de la setmana.  

Aquest pròxim 14 de juny comença la temporada de la piscina municipal d’Olot amb les visites de les escoles, instituts de secundària i abonats de 09 a 14 h. Posteriorment, a partir del 19 de juny i fins al 5 de setembre les instal·lacions romandran obertes ininterrompudament cada dia de la setmana per a tots els veïns i veïnes de la ciutat amb horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els cas de setmana de 10 a 20 h.

Paral·lelament, des del passat dilluns 17 de maig i fins al pròxim 11 de juny els ciutadans i ciutadanes interessats a gaudir d’aquestes instal·lacions podran adquirir el seu abonament per entrar a les instal·lacions de la piscina municipal durant tot l’estiu. Per aconseguir-lo només cal demanar-ho a les Oficines del Pavelló Municipal d’Esports situades a l’Avinguda República Argentina número 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h. En cas que necessitin més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat. Qui ho demanin per primer cop disposaran de matrícula gratuïta i, en el cas de les renovacions i abonats de l’IEM comptaran amb un 10% de descompte.

D’altra banda, aquesta setmana s’han donat a conèixer el detall de totes les activitats previstes per infants, joves i adults així com els preus de les entrades i paquets d’entrades que es posaran a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes. Cal destacar que, enguany, arran la COVID-19 només s’acceptarà el pagament de les entrades i de qualsevol activitat mitjançant targeta.

A continuació es recorden tots els terminis i elements previstos referents a la Piscina Municipal d’Olot:

Del 17 de maig al 11 de juny: Promoció per poder realitzar els abonaments a la Piscina Municipal d’Olot.

De l’1 al 25 de juny: Període d’inscripcions a les activitats per a nadons, infants i adults de la Piscina Municipal d’Olot.

Del 14 al 18 de juny: Visites de les escoles, instituts i abonats de la Piscina Municipal d’Olot.

Del 19 de juny al 5 de setembre: Obertura de les instal·lacions a tot el públic interessat.

Activitats per a totes les edats

En el cas dels adults, s’oferiran sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h; obertes a tots els assistents que es trobin a la piscina municipal de la ciutat.

En el cas dels nadons, s’ha previst activitats aquàtiques dirigides a infants des de 3 mesos fins als 2 anys dilluns, dimecres o divendres del mes de juliol de 17 a 17.45 h. En aquest cas, el curset requereix la presència d’un familiar de l’infant.

Pel que fa als infants d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys s’ofereixen sessions d’entre 2 o 3 dies a la setmana en horaris diferents segons els dies escollits.

Les inscripcions d’aquestes activitats es podran realitzar de l’1 al 25 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o també directament a través del correu electrònic esports@olot.cat.

Normativa i mesures preventives per evitar contagis de COVID-19

Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció per la COVID-19, les instal·lacions continuen mantenint un seguit de normatives pel que fa a l’ús, gestió i funcionament de la Piscina Municipal de la ciutat.

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de 2 metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la mascareta a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat a l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. Al mateix temps, si es pateix algun símptoma com febre o malestar, es demana que no s’accedeixi a les instal·lacions i es puguin posar en contacte ràpidament amb el Departament de Salut.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la piscina municipal d’aquest 2021 en els següents enllaços:

Podeu descarregar-vos el tríptic amb tota la informació de la Piscina Municipal d’aquest 2021 en el següent enllaç:

Comments are closed.