COMENÇA LA PROMOCIÓ PER FER ELS ABONAMENTS DE TEMPORADA DE LA PISCINA

Aquest dilluns arrenca el període per demanar els abonaments de temporada que permetran gaudir de les instal·lacions de la Piscina Municipal de juny a setembre de 2021.

Des d’aquest dilluns 17 de maig i fins al pròxim 11 de juny els ciutadans i ciutadanes interessats a gaudir d’aquestes instal·lacions podran adquirir el seu abonament per entrar a les instal·lacions de la piscina municipal durant tot l’estiu. Per aconseguir-lo només cal demanar-ho a les Oficines del Pavelló Municipal d’Esports situades a l’Avinguda República Argentina número 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h. Per més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat. Les persones que ho demanin per primer cop disposaran de matrícula gratuïta i, en el cas de les renovacions i abonats de l’IEM comptaran amb un 10% de descompte.

El pròxim 14 de juny comença la temporada de la piscina municipal d’Olot. Aquest estiu, seguint les mesures de prevenció i contenció per la COVID-19, les instal·lacions continuen mantenint un seguit de normatives pel que fa a l’ús, gestió i funcionament de la Piscina Municipal de la ciutat.

D’aquesta manera, s’ha marcat que és obligatori respectar la distància de 2 metres de seguretat entre els assistents, fer ús de la mascareta a l’hora de moure’s per l’espai, desinfectar-se les mans, canviar-se el calçat a l’entrada i sortida de la platja de les piscines o dutxar-se abans d’entrar a l’aigua. Al mateix temps, si es pateix algun símptoma com febre o malestar, es demana no accedir a les instal·lacions i posar-se en contacte amb el Departament de Salut.

Del 19 de juny i fins al 5 de setembre la piscina estarà oberta ininterrompudament cada dia de la setmana. En concret, de dilluns a divendres estarà oberta de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

En aquest sentit, durant tot l’estiu s’han previst activitats per a totes les edats a la Piscina Municipal d’Olot. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h; obertes a tots els assistents. En el cas dels nadons, també s’ha previst activitats aquàtiques dirigides a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys. Les inscripcions d’aquestes activitats es podran realitzar de l’1 al 25 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o també directament a través del correu electrònic esports@olot.cat.

Comments are closed.