TORNEN LES ACTIVITATS DIRIGIDES PRESENCIALS

A partir del dilluns dia 8 de març les activitats dirigides organitzades per l’àrea d’esports de l’Ajuntament d’Olot tornen a realitzar-se de forma presencial amb mascareta.

Són les classes de ioga, zumba, gimnàstica, pilates i fullbody Conditioning que fins ara es realitzaven de forma telemàtica degut a les mesures restrictives referents a la COVID-19.

Les activitats de natació i gimnàstica a l’aigua encara no es poden realitzar degut a la normativa sanitària actual.

D’altra banda, recordar que des del passat dimarts 2 de març del 2021 també s’han reprès les activitats dirigides presencials a l’exterior. Concretament ja es porten a terme les sessions de Gimnàstica suau que es realitzen al Parc Nou d’Olot tots els dimarts de 10 a 11 i d’11 a 12 h complint amb les mesures de seguretat i sanitàries per la COVID-19.

La voluntat és que, seguint les normatives del Departament de Salut i el PROCICAT, es vagin reprenent totes les sessions i activitats esportives presencials de forma esglaonada.

Per dubtes, consultes o peticions no dubteu en contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a través del correu electrònic esports@olot.cat.

Comments are closed.