CONVOCATÒRIA MONITORS/ES NADAL ESPORTIU 2018 i SETMANA SANTA 2019

Del 19 de novembre al 2 de desembre de 2018

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot convoca places per treballar al Nadal Esportiu 2018. Tanmateix aquesta convocatòria servirà de borsa de treball pel Casal de Setmana Santa.

La contractació es farà en règim general de la seguretat social.

Els/les interessats/des poden adreçar-se al link d’inscripcions de la pàgina web d’Olot, i triar la icona “Convocatòria de Monitors”, emplenar el formulari corresponent i adjuntar la documentació que es demana.

En emplenar la sol·licitud caldrà adjuntar:

  • Currículum Vitae
  • Fotocòpia del DNI
  • Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i núm. d’afiliació
  • Fotocòpia del núm. compte corrent o llibreta d’estalvi
  • Fotocòpia de la targeta de col·legiat o fotocòpia del certificat del registre de les professions de l’esport. Si no esteu registrats, fotocòpia de la titulació més alta
  • Certificació negativa de condemna per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual (expedit l’any 2018)
  •  

CRITERIS DE SELECCIÓ

 1.- Col·legiats al COPLEFC o registrats a les professions de l’esport. Valors: de 11 a 20 segons l’acreditació dins el registre.

 2.- En cas de no estar registrats a les professions de l’esport, es valorarà la titulació més alta dins de l’àmbit esportiu (CAFE, MEF, CFGS, CFGM, CIATE o Federativa). Valors: d’1 a 10.

 3.- Titulacions no esportives, relacionades amb la conducció de grups. Valors: d’1 a 3 punts.

 4.- Experiència laboral en feines similars realitzades en els darrers 5 anys. Valors: fins a un màxim de 10 punts.

 5.- Valoració de l’experiència laboral relacionada amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot. Valors: fins a un màxim de 10 punts.

Amb la finalitat d’evitar la infracció de l’ordenament jurídic aplicable en matèria de contractació temporal i atès que es tracta de contractacions o nomenaments temporals, no s’efectuarà la crida si del nou nomenament o contractació se superessin els períodes màxims d’acumulació de contractes laborals temporals o nomenaments de personal funcionari interí previstos a la legislació vigent, excepte que la modalitat de contractació que s’ofereixi sigui en una modalitat de contracte que no generi concatenació de contractes. 

Més informació a l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO): Av. República Argentina, 8 – Olot. Telèfon 972 26 64 61. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19h.

Resultats i puntuació final Borsa de Treball Nadal 2018 i Setmana Santa 2019: 

Borsa-Treball-Nadal-i-SS-18-19.pdf

 

 

 

 

Comments are closed.