ACTIVITATS DIRIGIDES 2017-2018

PILATES, HIPOPRESSIUS, GAC, IOGA, STEPS, ZUMBA i FBC!

Activitats dirigides adreçades a tota la població

L’IMELO disposa d’un programa d’ACTIVITAT FÍSICA i SALUT que té com a objectiu promoure l’exercici físic i la família. És una bona manera d’aprofitar el temps lliure a través de la pràctica esportiva a càrrec de professionals qualificats.

HORARIS i ACTIVITATS:

PILATES. Activitat dirigida al desenvolupament del cos i la ment que combina exercicis de forma coordinada amb la respiració per millorar la força, la resistència i la flexibilitat.

PILATES + HIPOPRESSIUS. Els hipopressius són exercicis de reeducació postural, tot i que la seva acció és específica davant el reforç del to muscular de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

FULL BODY CONDITIONING (FBC). Entrenament funcional enfocat a tonificar i enfortir els principals grups musculars mitjançant exercicis en els quals s’utilitza material variat.

ZUMBA. Activitat dirigida amb suport musical que ajuda a millorar la força i la flexibilitat del cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

IOGA. Activitat que millora la flexibilitat, la força i l’equilibri, i aporta sensació de calma, harmonia i benestar a través del treball del cos i la ment.

STEPS. Exercici cardiovascular que consisteix en pujar i baixar d’una plataforma combinant passos al ritme de la música d’aeròbic. Ajuda a millorar la resistència aeròbica, la força, la flexibilitat  i la coordinació.

TARIFES:

  • 1 sessió a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 133€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 46€/trimestre

  • 2 sessions a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 210€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 75€/trimestre

  • 3 sessions o més a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 282€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 100€/trimestre

  • Matrícula 20,00 € (només per a noves altes). GRATUÏTA! per les inscripcions realitzades del 12 al 29 de setembre de 2017.

INSCRIPCIONS: a partir del 12 de setembre de 2017

  • Contacteu amb l’IMELO esports@olot.cat / 972 26 64 61 per conèixer si hi ha places disponibles
  • A les oficines d’Esports i Lleure (pavelló d’esports) de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i els dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 hores.

INFORMACIÓ:

  • Les sessions es realitzaran a la sala polivalent del pavelló d’esports.
  • Durada de les activitats del 1 d’octubre al 21 de juny (fins el 31 de maig les activitats aquàtiques) 
  • El preu inclou assegurança.

Comments are closed.