ACTIVITATS DIRIGIDES 2017-2018

PILATES, HIPOPRESSIUS, ZUMBA i FBC, activitats dirigides adreçades a tota la població

L’IMELO disposa d’un programa d’ACTIVITAT FÍSICA i SALUT que té com a objectiu promoure l’exercici físic i la família. És una bona manera d’aprofitar el temps lliure a través de la pràctica esportiva a càrrec de professionals qualificats.

HORARIS i ACTIVITATS:

Pilates: activitat dirigida al desenvolupament del cos i la ment que combina exercicis de forma coordinada amb la respiració per millorar la força, la resistència i la flexibilitat. Ajuda a reforçar, tonificar i allargar la musculatura del cos.

Pilates + hipopressius: es dedicarà mitja sessió a l’activitat de pilates i l’altra meitat es realitzaran hipopressius. Els hipopressius són exercicis de reeducació postural, tot i que la seva acció és específica davant el reforç del to muscular de la faixa abdominal i del sòl pelvià.

Full Body Conditioning (FBC): entrenament funcional enfocat a tonificar i enfortir els principals grups musculars mitjançant exercicis en els quals s’utilitza material variat. La dinàmica d’aquestes sessions facilita que cadascú reguli la seva intensitat de treball.

Zumba: activitat dirigida amb suport musical que ajuda a millorar la força i la flexibilitat del cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

TARIFES:

  • 1 sessió a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 133€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 46€/trimestre

  • 2 sessions a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 210€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 75€/trimestre

  • 3 sessions o més a la setmana:

Opció A: pagament únic de curs a l’avançada de 282€

Opció B: pagament trimestral a l’avançada de 100€/trimestre

  • Matrícula 20,00 € (només per a noves altes). GRATUÏTA! per les inscripcions realitzades del 12 al 29 de setembre de 2017.

INSCRIPCIONS: a partir del 12 de setembre de 2017

INFORMACIÓ:

  • Les sessions es realitzaran a la sala polivalent del pavelló d’esports.
  • Durada de les activitats del 2 d’octubre al 29 de juny.
  • El preu inclou assegurança.

Comments are closed.