Obertes les inscripcions per a la Piscina Municipal d’Olot

Aquest estiu la Piscina obrirà les portes del 24 de juny fins el 28 d’agost.  

A partir del dia 1 de juny i fins el dia 17 s’obra el període d’inscripcions dels cursets de natació de la Piscina Municipal d’Olot.

La piscina arrencarà temporada el 24 de juny i es mantindrà oberta fins al 28 d’agost ininterrompudament cada dia de la setmana; de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Els dies 20, 21 i 22 de juny la podran utilitzar els grups escolars i abonats de 9 a 14 h i el 23 de juny només per abonats de 9 a 14 h.

Durant aquests mesos d’estiu de 2022 s’han previst activitats per a totes les edats. En el cas dels adults, es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h  per a tots els usuaris que es trobin a les instal·lacions. També es faran cursets de natació dirigits a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys.

Les inscripcions a totes aquestes activitats es poden realitzar des d’aquest 1 de juny fins al 17 de juny a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o en línia a través de la seva pàgina web esportsilleure.olot.cat.

Paral·lelament, cal recordar que des del passat dilluns 23 de maig i fins al pròxim 17 de juny les persones interessades a gaudir d’aquestes instal·lacions poden aconseguir el seu abonament de temporada per entrar a les instal·lacions de la Piscina Municipal durant tot l’estiu amb matrícula gratuïta i un obsequi. Per aconseguir-ho només cal que es dirigeixin a les Oficines del Pavelló Municipal d’Esports situades a l’avinguda República Argentina número 8 de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h.

En cas que necessitin més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat.

  • Del 23 de maig al 17 de juny: Promoció especial amb matrícula i obsequi gratuït per als abonaments de temporada de la Piscina Municipal d’Olot.
  • De l’1 al 17 de juny: Període d’inscripcions pels cursets de natació per a nadons, infants i adults de la Piscina Municipal d’Olot.
  • Del 20 al 23 de juny: Visites de les escoles, instituts i abonats de la Piscina Municipal d’Olot.
  • Del 24 de juny al 28 d’agost: Obertura de les instal·lacions a tot el públic interessat de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Comments are closed.