13a EDICIÓ DE LA MARXA NADALENCA

Se celebrarà el 9 de gener de 2022 i tindrà un recorregut 8 quilòmetres. La prova també comptarà una caminada i una marxa d’un quilòmetre gratuïta per a la gent gran.

Olot acollirà el pròxim 9 de gener la Marxa Nadalenca que tindrà sortida i arribada a la Plaça Catalunya. D’aquesta manera la prova esportiva retorna després d’un any d’aturada arran la COVID-19 tot celebrant la seva 13a edició. La cursa constarà d’un recorregut de 8 quilòmetres per alguns dels carrers de la ciutat.

Paral·lelament, també s’ha previst una caminada pel mateix recorregut de la cursa i una marxa d’un quilòmetre gratuïta per a la gent gran. En aquest últim cas, la caminada té previst finalitzar al parc infantil situat a la cantonada del carrer Enric Galwey amb Pare Roca (davant de la xurreria Jofre, que oferirà una degustació de xocolata calenta amb xurros per a tots els participants). A més, la cursa i la marxa estaran cronometrades.

Per participar-hi només cal inscriure’s abans del 7 de gener a les 12 h de la nit a través del web www.marxanadalencaolot.cat. En cas de disposar de dorsals lliures també es podran fer inscripcions el mateix 9 de gener de 8 a 10 h del matí

El preu de la cursa, organitzada per l’Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya, amb la direcció tècnica de fotoinstant.com i Eos Cronometratge, és de 7 € fins al 31 de desembre a la mitjanit; i de 9 € a partir de l’1 de gener de 2022. El dia de la cursa la inscripció valdrà 11 €. La marxa d’un quilòmetre per la gent gran té inscripció gratuïta.

La prova compta amb sorteigs de regals dels patrocinadors per als 150 inscrits a la marxa dels 8 quilòmetres, ja sigui en la seva modalitat de cursa com de marxa. Els organitzadors també han previst altres sorpreses que aniran desvetllant a mesura que s’apropi la data.

Comments are closed.