Comença el Nadal Esportiu

Aquest dilluns ha començat una nova edició de les activitats esportives per a infants d’Olot. Una trentena de nens i nenes participen del Nadal Esportiu que organitza l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot per aquestes festes nadalenques.

Aquest dilluns 27 de desembre ha estat el primer dia del Nadal Esportiu. La trentena de participants han pres part de jocs de coneixença i esports (com bàdminton, hoquei, tenis i beisbol) a la primera matinal de jocs que l’Àrea d’Esports ha preparat per aquest Nadal a Olot.

El Nadal Esportiu és un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys. Fins aquest divendres 31 de desembre, els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada amb l’objectiu de potenciar les seves habilitats motrius i coordinació, amb la voluntat de promocionar l’esport entre els més joves. Els infants s’agrupen en funció de la seva edat i, de 9 a 13h i, seguint la línia d’anteriors edicions, el casal esportiu està enfocat a què els infants puguin practicar tota mena de disciplines.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc compleix i està subjecte a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat per fer front a la pandèmia.

Comments are closed.